Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #18483

2014-01-11 18:45

In 24 ani de la caderea dictatorului Ceausescu , nu am senzatia ca se misca ceva inspre bine , dar in ultimii 9 ani senzatia a fost ca noul regim instaurat este de tip sud- american cu o gasca de profitori la conducere , in timp ce poporul se zbate din ce in ce mai mult in mizerie. Daca asta este capitalism in care dupa 37 ani esti batran sa mai fi angajat iar daca ai avut un servici te-au dat afara sa le ramana neamurile celor din conducerea institutiei sau a intreprinderii , fara o corecta evaluare ,ce capitalism e asta ? tipic Socialist se actioneaza ,asa era si in vremea lui Ceausescu , nu era nevoie de competenta ci de neamuri, in alta parte nu mai gasesti ca de suntem privati si nu angajam bosorogi cu pana la 15 ani pana la pensie .La posturile Radio-TV. se pomeneste ca s-ar dori locuri de munca pentru tineri , fals, propaganda, toti ne gandim fara sa vrem la timpurile cand puteam sa ne hranim copii exceptand nebunia lui Ceasca di ultimii 10 ani de domnie.Domnilor , aici, trebuie sa ne foloseasca puterea de munca si experienta , degeaba se discuta doar la emisiuni TV in talk shou-ri si nu se face nimic , natia romana se imputineaza duceti-va in biserici sa vedeti ca aproape in fiecare zi este cate un mort , nasteri nu prea , al cui joc se face pe spinarea noastra cu aceste cozi de topor ce ne conduc de 24 ani? Ne cereti sa mai facem o petitie , am facut-o , dar am senzatia ca si asta este apa de ploaie , nu se duce mai apoi la ceas de seara domnul Ponta sau altul sa pupe un C.. , firman sau altul iar pe noi sa ne faca prosti? Or fi si din aceia dar nu santem toti
Pacat ne conduc si aici ma refer la o mare majoritate a clasei politice niste dusmani ai propriului popor care vin o data la 4 ani sau 5 ani si ne mint stiind ca toti sunt la fel iar noi suntem condamnati la rele tratamente. Scumpim mereu dar de unde sa platim toti scumpirile ? cumva o ducem mai bine si noi nu stim? Rusine sa le fie gasca de profitori care -si cumpara locuri de deputati si senatori stiind ca mai apoi vor scoate paguba inzecit . Domnii din alianta ce conduce tara ar trebui sa-i faca statuie lui Basescu ca datorita lui au castigat si localele si parlamentarele lejer , cat despre programe , sant tot ca ai lui Basescu au venit cu noi taxe si impozite , dar de , domnul Ponta se face ca nu vede si se scuza ca nu au bani . De unde bani daca a-ti luat si pielea oii? Trezitiva TOVARASI ca tot TOVARASI sunteti cu totii prin contaminare mintiti ca niste adevarati tovarasi .DOMNII sunt alta specie va spun eu sigur. Dupa parerea mea si nu va mai supar poporul Romanesc este condamnat sa se imputineze datorita mizeriei in care am fost adusi si pentru care nu va raspunde nimeni la fel ca si de victimele Revolutiei .In istorie se va pomeni de acestea sub titlul ,,Victima Tranzitiei Poporul Roman DE Dupa Ceausescu" Triunghiul Bermudelor Este mic in comparatie cu ce se intampla in Romania ce cetatenii acestei tari.
O intrebare fara raspuns stiu , este cati nu pot si nu lucreaza in Romania in afara de statistica aia tampita a somajului unde sunt contorizati posesorii de ajutor de somaj? dar aia care nu mai au ajutor ce sunt? se zice ca a scazut sumajul uneori , da , guvernul nu mai plateste niste bani unor oameni , dar acei oameni s-au angajat cumva ?Cati dintre ei? Curios ar fi sa stim nu cati someri avem ci cati muncim inregistrati la oficiile de munca , atunci sa ne apucam de scumpiri cand avem un popor cu serviciuri ,cu salarii decente si cativa nefericiti fara de servici. Prostii pe cine intereseaza? Va multumesc ca m-ati lasat sa-mi spun parerea despre situatia tarii in care sunt obligat sa sufar ca asta nu e trai. Cu stima si respect.