Abuzurile din Romania trec oceanul

Doamne Fereste-ma

/ #16992 chiar nu inteleg rostul acestei petitii

2014-01-11 14:01

Comentariile Asistentului de Stat American au fost clar directionate catre Victor Ponta, care a facut niste afirmatii privind justitia fara sa le gandeasca pana la capat.

Vizita Asistentului de Stat American si discutiile privind statul de drept si independenta justitiei vin dupa dezastrele USL referitoare la modificarea Codului Penal si referitoare la Legea Amnistitiei.

Deci, ce rol are Basescu in asta? De ce tocmai acum s-a facut aceasta petitie, si de ce este trimisa lui John Kerry, Secretarul de Stat American, cand Asistentul de Stat American e inca in Romania? Deci nu avem curaj sa vorbim clar si raspicat direct celor carora ne adresam. Preferam sa ne ascundem in spatele petitiilor online, nu?

Basescu nu are NICI o legatura cu dezastrele politice romanesti recente, si mi se pare chiar foarte amuzant cum tot el e scos vinovat pentru reactiile internationale improtriva guvernului USL. E incredibil tot ce scrie aici. Ce legatura are Basescu cu modificarile din Codul Penal? Ce legatura are Basescu cu Legea Amnistitiei? Reveniti-va, oameni buni si ganditi de unii singuri daca va duce capul.

Deci, ce? Iar incercam sa distragem atentia publicului de la guvernarea rusinoasa USL?? Pana cand, fratilor? Pana cand o sa va lasati derutati ca niste caini cu oase agatate in fata nasului?