Abuzurile din Romania trec oceanul

Xena

/ #16903

2014-01-11 13:28

Cred ca ar trebui inchisa petitia, deoarece au aparut tot felul de semnaturi cu numele Basescu urmat de cateva litere, din localitatea Basesti!
Este evident o incercare de compromitere a petitiei, prin crearea de adrese fictive, ca sa se poata spune ca semnaturile nu sunt de fapt reale!

In rest mi se pare foarte bune initiativa, dar dupa ce am ascultat comunicatul "trimisei" americanilor si anume acela cu ATACAREA justitiei, dar si ca nu se baga in luptele politice din interiorul tarii... cred ca nici nu merita sa ne mai agitam! Autismul este la mare rang in toate tarile care ne inconjoara si cum niciodata aceasta tara nu a avut, cu o singura exceptie, aceea a regilor din dinastia Hohentzolern, dar si acestia nefiind la origine romanai, revenind deci neavand conducatori care sa fie interesati pt progresul tarii pe care sa o lase urmasilor, toti cei care ne-au condus, au fost pusi de cate o "poarta". ca a fost de la sud, est sau vest, acum este oarecum si de la nord! deci toti cei pe care i-am numit sefi de stat, au fost de fapt niste slujbasi care nu au avut niciun motiv sa ajute la cresterea nivelului statului respectiv ci doar la asigurarea propriei persoane, in sensul mai larg, al familiei, prietenilor etc. Functie de "poarta coordonatoare", vom avea un conducator, sau altul!
Literatura ni-l arata pe Stefan cel mare, cu memorabila replica referitoare la Moldova, aceea ca "nu este a noastra, nici a urmasilor nostri, ci a urmasilor, urmasilor nostri..." oare si in comportamentul real, istoric, s-o fi purtat la fel?
pacat ca indiferent ce initiativa onorabila se porneste, se gaseste cineva care o murdareste pt a "demonstra" cred ei, ca de fapt totul este un bluf! Pacat!
Sper sa reusiti sa ii contracarati pe nesimtiti si mai ales pe tradatorii acestui popor, prostit de lumea politica, aproape in mod general, cu un pui si un l de ulei!