Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #11956

2014-01-10 14:32

07/01/2014
Justitia Romana, Nu Oarba, Ci Chioamba Precum Stapanul “Cheilor Ei”
Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 11:08

Oare cata ura si cata scarna malefic vindicativa pot exista in viscerele unui om fara sa-i fie lui insusi letale, ci sa provoace numai si numai rau?
Dupa acesti noua ani de basinism tribalo-dictatoriali putem spune in cel mai neaos mod cu putinta:, fara numar, frate!
Basescu, brat la brat cu lefegii lui din justitia romana total aservita interselor sale mafiote, ne-a dovedit ca himera statului de drept poate bantui doar mintea unor oameni ca Ponta, care semnand cu “uciga-l toaca” un pact de ajutorare tovaraseasca se astepta ca acesta sa-l si respecte.
Condamnarea. urmata de reincarcerarea lui Adrian Nastase, nu demonstreaza nimic altceva decat faptul ca basescu “e’n toate, in cele ce sint si-n cele ce maine vor rade la soare”
Nu sunt specialist in drept, in fapt sunt profan, dar profan de profan, insa ceva bun simt juridic cred ca am si eu ca orice om. In plus de asta am avut acces la filme americane, unde am vazut ca numai si pentru faptul ca suspectului nu i s-au citit drepturile cand a fost retinut , avocatul acestuia da flit politailor care se vad lasati fara obiectul muncii.
Numai la noi este posibil ca procurorii sa vina cu probe vizibil de pe luna fabricate (vezi dolarii presupusi a fi fost folositi ca dati mita, cand ei nici macar nu fusesera tipariti) si nu numai ca nu sunt sutuiti in gura de instanta, dar le mai sunt si admise astfel de probe in baza carora este condamnat un om nevinovat, pentru a fi satisfacut un “inalt” capriciu politic.
Pe de alta parte aceeasi justitie tine in celalat taler, un camion de probe care dovedesc fara tagada ca basescu este un borfas ordinar in cazul flota, plus un ditai casoiu’ auto-atribuit ilegal in Mihaileanu, plus o spalare de bani cu terenul lui Casuneanu (asta numai ce este de notorietate nationala si trasfrontaliera) si al dracu’ taler ramane in echilibru, iar chiombu isi vede in continuare de urzelile securistice fara sa fie deranjat.
Dar in tot acest marasm iata ca apare premierul calare pe armasarul alb, imbracat in armura stralucitoare a facatorului de dreptate si ne minte iar cu nonsalanta, pe modelul practicat cu cinism in alegeri, cum il va aranja el pe dictatorul paranoic, dupa ce acesta nu va mai fi presedinte.
Fiind constantean nu pot decat sa-mi citez edilul la astfel de promisiumi retoric-electorale si sa spun: canci, Domnule Prim Ministru!
Dupa ce-ti vei vedea in decembrie sacii in caruta te vei duce in vizita cu dar de casa noua la vila Lac II, unde chiriasul de drept, adica chiombila, te va primi cu bratele deschise!