Abuzurile din Romania trec oceanul

Aral

/ #11759 Pentru ca românii să nu simtă prea tare taxele, Guvernul pune dozatoare de vaselină în sediile ANAF

2014-01-10 14:03

Măsurile de asistenţă socială luate de Guvernul Ponta au intrat în atentia organismelor caritabile internaţionale, mai ales după ce s-a aflat că în sediile ANAF au fost montate dozatoare de vaselină pentru contribuabilii veniţi să-şi clarifice situaţia.

"Le-am creat toate condiţiile pentru a trece cât mai uşor peste operaţiunile de încasare pe care le desfăşurăm în sediile noastre", explică executorul fiscal Robert Acrişor, printre urletele deznădăjduite ale contribuabililor de la ghişee.

Noile taxe şi impozite au îndemnat unităţile fiscale din teritoriu să afişeze un nou motto deasupra intrărilor, acesta fiind "Lasciate Chilotti in Vine, Voi ch' entrate".

"Omul vine, îţi pune câtă vaselină vrea, apoi trage un bilet şi se aşează la coadă. Nici nu simte când îl sodomizăm fiscal", spune Victor R, angajat ANAF.

Reprezentanţii ANAF susţin că măsurile luate demonstrează grija faţă de cetăţean.

"Ar trebui să zică Săru' mâna. Guvernele anterioare îi executau pe uscat, plecau de-aici de ziceai că sunt de la dansuri folclorice. Acum merge unsă treaba, unii îşi plătesc taxele şi de 2-3 ori, de plăcere, a mai declarat Robert Acrişor.