Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #7482

2014-01-10 03:59

Orice initiativa, inclusiv aceasta petitie, care se straduie sa demaste regimul politic toxic, profund nedemocratic instalat in mod subversiv de fostul securist fruntas din garda lui Ceausecu, tovarasul Basescu, este laudabila!
Am insa slabe sperante ca americanii, care prin ambasadorul lor din vara lui 2012, au fost nu doar martori, dar chiar participanti activi la procesul revoltator de abuziv, de desconsiderare a majoritatii covirsitoare a votantilor romani care l-au vrut demis pe presedinte, vor veni acum si vor retracta cea ce au spus si facut in preajma referendumului.
Cinismul cu care atit Statele Unite prin reprezentantul lor, emisarul secretarului de stat atunci, Hilary Clinton, cit si Uniunea Europeana au desconsiderat si denigrat procesul democratic autentic al referendumului romanilor din vara lui 2012, este absolut dezgustator.
Rezultatul acestei imixtiuni a fost reinstaurarea unui presedinte nelegitim care acum isi foloseste pozitia si controlul absolut asupra institutiilor statului, si mai ales al Justitiei si Securitatii, ca sa saboteze Guvernul in orice act de guvernare si sa dezbine partidele politice care s-au opus lui si acolitilor lui. Si se pare ca reuseste.
Vai de saraca, dar bogata Romanie!