Abuzurile din Romania trec oceanul

Unu din cei multi

/ #7202 nu semnez.

2014-01-10 00:13

Sunt curioasa daca comentariul meu va apare si cat timpm, pentru ca soriceicare stau in spate si au misiune sa scrie Laude si Ode la adresa derbedeilor, hotilor mafiotilor si care au suficiente resurse sa plateasca niste tineri sa manipileze.
Domnilor de la Antene, bine instruiti in tehnicile manipulari DULAI de paza ai SECURISTULUI Feliz zis si Dan Voiculescu si pe care il paste puscaria Si nu ar fii rau si pe voi pentru raul care il faceti prin aceste emisiuni MIZERABILE cu 2 scopuri : 1] acela de a apara mafia rosie cu toti infractori ei si 2} sa primiti niste CADOURI grase lunare in banci . La cat va dati osteneala sa ii aparati pe derbadeii care au tot furat ar trebui sa fiti fff bine PLATITI.
Despre Justitie ? Hm Va este frica si le este frica Stapanilor vostri? Ar trebui ani grei de detentie si confiscarea tuturor averilor > Cum explica Felix averea ? Cum explica Nastase 15 case, averea pe care a facut-o in tara si conturile grase de afara? A primit 3 ani ? Trebuia 30 si confiscarea averi. Voi credeti ca daca manipulati si mintiti intr-un mod grosolan , chiar toata tara este din naivi facuta. Poate sunt unii care au semnat cu sinceritate ca inca sunt presiuni pe Justitie, sunt presiuni de catre ei[ acesti excroci si asa zisi oameni politici] si camarila Pontista . LE este frica la Mafiotii!!!!! da si sunt in stare de orice RUSINE RUSINE RUSINE. Poate trimiteti si acest comentariu la OBAMA RUSINE RUSINE RUSINE< NERUSINATILOR