Abuzurile din Romania trec oceanul

Chivu Geta

/ #7095

2014-01-09 23:43

Se vede clar ca in disperarea de a-l scapa pe Voiuculescu de puscarie si trustul de faliment va folositi de tactici securiste de manipulare spunand doar jumatati de adevar,invrajbiti oamenii simpli si le inoculati ideea tampita ca e unul vinovat pentru toate relele din tara asta.Hai sa ne mai facem odata de rahat si sa mergem cu pricea pe la poarta altora ! Pai parca il persiflati cu orice ocazie pe Marele Licurici iar acum orbecaiti dupa el? Cat ridicol si cat cinism dragi jurnalisti de omenie ce sunteti!Cum plangeti voi pe umarul tarisoarei ca o duce rau si cum va cresc voua conturile in banca proportional nu numarul de repetitii ale numelui Basescu pe post 24/24 !!! Va jucati voi de-a care scuipa mai mult si mai departe dar vedeti sa nu va aduca vantul scuipatul inapoi !
O pleiada intreaga de ministri si parlamentari au grave probleme cu legea,Aceia sunt Mafiotii si sper sa-i tina de urat curand lui Nastase in puscarie.Si bineinteles sa dea si banii furati inapoi ca de asta a ajuns tara in sapa de lemn si plina de datorii.Intrebarea este:va vota acest Parlament o lege pentru confiscarea extinsa a averii celor condamnati definitiv pentru coruptie si spalare de bani? Intrebarea e retorica...fireste.
Ati uitat sa mentionati in petitie ca Asociatia Magistratilor din România "exasperati si ei de controlul politic" la care faceti referire are ca presedinte de onoare pe Viorica Costiniu.Sotul distinsei doamne ,fost judecator la Înalta Curte de Casatie si Justitie(Florin Costiniu) a fost condamnat definitiv pentru fapte de coruptie la patru ani de inchisoare, cu suspendare,
Si daca despre Presedinte afirmati ca este "banuit pe baza unor indicii temeinice de legaturi cu fosta Securitate" sper ca o puteti dovedi,eu in locul dansului v-as da in judecata!,Pe de alta parte stapanul care va plateste,Voiculescu Dan este recunoscut ca securist cu acte in regula si deja condamnat pentru coruptie, spalare de bani si trafic de influenta.Daca nu demisiona ca un las din Parlament de doua ori ar fi fost de mult dupa gratii.
Inca odata dovediti ca aschia nu sare departe de trunchi si cine se aseamana se aduna (la puscarie)