Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #4728

2014-01-09 20:53

T. Băsescu a hăhăit dispretuitor, in repetate randuri, la adesa poprului roman si asta nu se iarta. Sloganul interior a lui T. Basescu si P.D.-Lasi a fost “Jaf, incompetenta si delapidarea banului public” in toate entitatile publice controlate de ciuma portocalie. Daca ipocrizia, minciuna si fatarnicia lui Basescu inseamna ca este bun politician, inseamna ca si Satana e bun politician. T. Basescu si P.D.-Lasii ati ajuns mai imorali ca “Foamea Neagra”, celebra prostituata din perioada interbelica.
P.S. Blejnar, regina hoata a lui Basescu, va beneficia de impunitate din partea “moralilor” Daniel Morar sau Danilet,slugile lui Monica Alcool-Macovei, care vor sarja pe vicii de procedură sau din cauză că anumite probe au fost viciate? Se vor bucura majoritari din C.S.M. sau C.C.R.in frunte cu Zegrean, Cojocaru Aspazia sau Iulia Motoc? Cand vom striga: “Capul lui Motoc vrem”? De ce tovarase securist Basescu Santaj, fost Traian, iti bati joc de poporul roman? Asa cum Justitia condamna parlamentari sau guvernanti care incalca legile, asa si guvernantii si parlamentarii fac legi, atribuie bugete, stabilesc politicile de urmat. Ca atare, independenta celor trei puteri in stat este in fapt o interdependenta, care trebuie exercitata cu buna-credinta in interesul cetateanului. Fireste ca cetateanul trebuie sa fie musai Matrafox Șantaj Băsescu şi gagica lui, Nuţy Udrea, Monica Macovei-Alcool, “Alba ca Zapada” Lazaroiu sau Cristi Danilet alias Frankfurt din Vacanta Mare, una din multele slugi din justitia romana a lui Monica Macovei – Alcool.
Politica lui „ba pe-a mă’tii” a facut din cocalar Santaj Basescu si P.D.-Lasi un mare bordel. Traian Basescu este neamul prost al Europei, are un comportament care frizează patologicul! Iresponsabilitatea declaratiilor, aroganta cu care isi jigneste partenerii de discutie cu fiecare idee exprimata si sfidarea celor care nu achieseaza la pretentiile aberante ale piratului somalez au condus la ura.Malpraxisul juridic nu omoara omul, ca acela medical, dar ii poate omori viitorul celui vizat sau al tarii, asa ca ar trebui pedepsit la fel de aspru. Iar primii care ar trebui sa reactioneze la acest malpraxis juridic ar trebui sa fie elitele intelectuale si magistratii insisi, individual si la nivel de breasla. Impunitate pentru magistrati? Magistratii sunt mai presus de lege? Magistratii nu comit abuz în serviciu sau abuz de putere si nu pot fi suspectati de neglijenta in serviciu? Au atins perfectiunea? In orice stat democratic autentic puterile se controleaza reciproc. In orice stat democratic nu exista putere independenta la modul pe care il intelege si il declara Monica Macovei-Alcool sau C.S.M., in numele puterii judecatoresti – din care atentie, el (CSM) nu face parte - adica nimeni sa nu zica nimic despre ce face el, pentru ca, vezi Doamne, se atenteaza la independenta Justitie.