Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #15149 Re: Gheorghe Piperea via facebook

2014-01-03 11:05

#15147: - Gheorghe Piperea via facebook

Dl piperea, sa iti ceri scuze fata de angajatii oltchim si disponibilizati, ca numai porcarii faceti... impreuna cu toata sleahta de politruci cu care v-ati inhaitat.

Halal tara, halal oameni!

Sa nu mai postezi pe site-ul asta. Posteaza pe pagina ta de facebook, ca acolo poti spune minciuni si sa dezinformezi oamenii...

Ce vina au disponibilizatii oltchimului ca au somaj si venit de completare de O MIE CINCI SUTE PATRUZECI SI OPT LEI (nu de 1600 cum ATI MINTIT CU NERUSINARE - apropo, sa dai disponibilizatilor, din buzunarul personal, diferenta de CINCIZECI SI DOI LEI)  si angajatii statului (pe care cu clica voastra de mafioti il devalizati) au salarii mai mici?

De asemenea, nici privatizarea nu s-a facut si nici nu functioneaza la 65% din capacitate... si alte bazaconii si dezinformari nu mai merg la cei care au lucrat sau lucreaza in oltchim.

Am admirat intotdeauna oamenii care isi propun realizarea unor obiective indraznete sau chiar nebunesti. Diferenta intre ei si dumneavoastra este data de bunul simt, modestia si hotararea cu care ei lucreaza pentru indeplinirea acelor obiective. Dumneavoastra nu faceti decat sa fiti un simplu papitoi si atat. Cum isi permite un avocat sa spuna si sa posteze tot felul de lucruri neadevarate si denigrante la adresa semenilor sai?

Sa puneti mana pe treaba si sa va implicati 100% la acest proiect numit oltchim si sa nu mai postati lucruri neadevarate pe facebook sau aici.

Asta sa va aduca anul 2014: falimentul dumneavoastra personal si al firmelor pe care le administrati. doar ca sa vedeti cum se simte un lucrator din oltchim. in rest, numai sanatate.