Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #14966 NU MAI INCERCATI SA DATI VINA PE ROIBU, CA NU MAI TINE!

2013-12-26 20:19

#14965:
NU MAI INCERCATI SA DATI VINA PE ROIBU, CA NU MAI TINE! CIFRELE VORBESC ... SI SUNT IN FAVOAREA LUI ROIBU.

Care bani de la stat. Tu vrei sa spui ca noi suntem angajati la stat (adica bugetari) si ca am fost platiti de stat. Daca este asa acum de ce nu ne mai plateste statul? Realitatea este alta: STATUL (desi este actionar majoritar al OLTCHIMULUI) NU A BAGAT IN OLTCHIM NICI-UN BAN. NICI STATUL SI NICI PCC (actionarul minoritar).

In alta ordine de idei, in vremea lui Roibu - timp de 21 de ani, s-au acumulat datorii de 600 de milioane de euro dar s-a facut ceva in OLTCHIM si nici nu au fost dati oameni afara.

Acum, intr-un singur an de zile s-au acumulat datorii de cca. 220 milioane de euro (vezi rapoartele financiare ale OLTCHIM la data de 30.09.2012 si la data de 30.09.2013) fara a se face nimic in OLTCHIM: autorizatii de mediu expirate, autorizatii ISCIR expirate, revizii flota cisterne de cale ferata expirate, restante salariale de 3 luni si jumatate, drepturi salariale neplatite la disponibilizati, contributii la sanatate si la pensii restante, bani de la CAR deturnati, reducerea cu o treime a numarului de salariati.

Facand un calcul simplu rezulta ca, daca conducerea actuala a OLTCHIM ar fi la conducerea OLTCHIM timp de 21 de ani, atunci datoria OLTCHIM ar creste la cca. 4,6 miliarde de euro fara dobanzi si fara a face nimic in OLTCHIM.

ASA CA ... TOATA STIMA PENTRU DOMNUL CONSTANTIN ROIBU!

http://i.imgur.com/FPQJ7Eo.png?1?2629...