Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #14935

2013-12-26 08:26

Roibu NU e de vina ca "a hranit" el angajatii cu banii statului. Roibu e de vina ca i-a hranit si pe multi altii, cu banii statului, ilegal insa. Presat politic, nepresat, el a fost o unealta, chestie care nu-l scuza. Eu zic ca o cam dai dupa cires cu afirmatiile astea. Se pot face niste analogii cu diverse de prin istorie, cu Ceausescu de exemplu, care a facut niste chestii colosale (dar si-a omorat poporul). Mai vrei?

 

Roibu e de vina ca a manageriat firma in asa fel incat a ajuns la niste datorii colosale. E de vina ca nu a scos oamenii in strada acu' X ani cand s-a vandut rafinaria. E de vina ca a fost de acord cu "disponibilizarile" mascate de acum 7-8 ani - vezi Mentchim, Designro, Protectchim transformandu-le in capuse (au primit astia vreun salariu compensator?primesc acum? de ce nu zici nimic de asta?)...... Mai vrei?

 

Ca astia de acum nu prea sunt in stare de nimic, ca sunt toti aserviti politic, asta e clara - dar nu scuza situatia in care a fost Oltchim adusa.... de altii, sau si de altii. Clar?

 

Insa important este ca noi oamenii de rand sa constientizam astea. Tu constientizezi?