Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #14785 ATENTIE "MONITORI" - SUNTETI MONITORIZATI!

2013-12-20 19:31

#14779: - Pentru a primi raspunsurile corecte si reale sunati-ma pe mine Ghioca: 0753986662 sau domnul Cernev 0758710722.

Cel care "cumpara" tuica este, mai mult ca sigur, personajul sinistru {care mai nou se crede milica - sef la transporturi, spre rusinea lui Orasanu - adevaratul sef de la transporturi} arogant pana la maxima prostie si de trista amintire din istoria recenta a combinatului care inchidea DPB si disponibiliza salariatii de la DPB - inca de acum un an, care va trimitea "la munca", care va spunea ca "primiti salariu fara sa faceti nimic" si care va spunea ca are "mana libera sa va prinda pe toti" - considerandu-va pe toti HOTI. Acum el "cumpara" tuica. Poate mai (dez)organizeaza inca o greva a foamei si vrea sa faca un ban din vanzarea de tuica fiarta pentru ca acum a "zburat" cocletul care sponsoriza aceste greve!

Are ce are cu sefii si colegii lui de la transporturi tocmai el, care din doua in doua saptamani, mergea cu vl 23 cch la revizie, adica "la papuseala" asa cum zice el. Vorba aia "HOTUL STRIGA HOTUL"! Lupul isi schimba parul dar NARAVUL ... ba. A ramas la fel ca la miniera Berbesti si ca la Mopariv.

Si ... are dreptate: vinovat este Roibu pentru ca a angajat in combinat asemenea specimene ca Ghioca si Cernev, intinzandu-le o mana si punandu-le o paine in mana dupa ce au fost "exmatriculati" -  primul de la Mopariv si al doilea de la USG si cartel alfa!

====================================================================================

Emil

#738 Drept la replica

2013-02-01 00:50
Am muncit cu sudoare sa ajung unde sunt. Toata lumea se leaga de mine. Faceti si voi ca mine si o sa vedeti ca vine si rasplata. Nu cred ca 2300 lei e un salariu care sa sperie pe cineva fata de salariile care sunt in tara. Va e frica ca sunteti controlati? Invatati sa fiti corecti. La munca si gura mica. De patru luni primiti salariu fara sa faceti nimic. Nu mai faceti scandal la directori sa ma schimbe ca nu ma schimba.
Am mina libera sa va prind pe toti.
====================================================================================
Ghioca Emil

#1319 Raspuns la nesimtirile scrise

2013-02-23 13:02

Oare de ce suntem denigrati pe email? Pentru ca avem dreptate.
Pentru a primi raspunsurile corecte si reale sunati-ma pe mine Ghioca: 0753986662 sau domnul Cernev 0758710722.
====================================================================================