Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #14501 Semne bune anul are! La Oltchim se caută surse de finanțare pentru deschiderea unei noi secţii!

2013-12-14 18:35

#14469: - Re: NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

Semne bune anul are! La Oltchim se caută surse de finanțare pentru deschiderea unei noi secţii.

http://ziarulolteniei.ro/wp-content/uploads/2013/12/avioane-048.jpg...

http://ziarulolteniei.ro/semne-bune-anul-are-la-oltchim-se-cauta-surse-de-finantare-pentru-deschiderea-unei-noi-sectii/

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a declarat, vineri, la Craiova, că la Oltchim, pe lângă derularea procesului de privatizare se caută şi o soluţie de rezervă astfel încât societatea să îşi poată desfăşura activitatea şi anul viitor, inclusive găsirea unei surse de finanţare pentru deschiderea unei noi secţii şi aducerea firmei pe profit.

“La Oltchim este o selecţie de ofertă, însă noi încercăm ca pe lângă această procedură pe care o derulăm să găsim soluţii de backup. Vrem să avem şi o soluţie de rezervă, în caz că nu se întâmplă să găsim un cumpărător pe planul nostru, astfel încât Oltchim să îşi poată desfăşura activitatea fără probleme în anul care vine: adică finanţare, contractre, avem deja aprovizionarea asigurată, avem desfacerea asigurată şi sunt optimist că găsim şi nişte bani să mai deschidem o secţie şi să aducem societeatea pe profit”, a spus Gerea.

Semne bune anul are! La Oltchim se caută surse de finanțare.

Daca spui ca nu ai finantare si ca nu stii daca se va gasi un cumparator pentru Oltchim - unde vezi ca “semen bune anul are”? Iar incepem marea vrajeala? Pentru Oltchim nu sunt bani dar "DATORIILE Fabricii de Avioane Craiova AR PUTEA FI ȘTERSE printr-o procedură specială" ne spune acelasi Ministru al Economiei - Andrei Gerea.