S.O.S. familia!


Musafir

/ #2844 ''Homosexualii doar iubesc in moduri diferite''

2013-12-06 21:25

Sa nu confundam iubirea cu atractia sexuala. Iubirea poate exista din plin intre persoane de acelasi sex; se numeste iubire fraterna. Ea insa nu presupune o dorinta fizica intre acele persoane, pentru ca este nenaturala. Cuvantul ''diferit'' este neutru din punct de vedere al incarcaturii emotionale sau morale, indicand o simpla alternativa. Ori o pornire care determina individul sa se implice in acte periculoase si nesanatoase nu are un efect neutru ci negativ, oricare ar fi cauza ei.

Intr-un cuplu normal, iubirea sta la baza unui viitor construit impreuna si este asociata cu monogamia, nu doar din motive sentimentale si sociale ci si fiziologice, legate strict de sanatate; a iubi insemana a dori sa protejezi o persoana, nu sa o expui la consecintele promiscuitatii proprii (a se intelege boli cu transmitere sexuala in cazul asta). De asemenea, aceasta protectie implica ferirea partenerului de acte sexuale daunatoare.

Toti homosexualii cu care am interactionat vreodata – direct sau indirect – considera aceasta exclusivitate retrograda si o dovada a egoismului si ingustimii (psihice, nu fizice, desigur :) ), opusa libertatii neingradite de care considera ca ar trebui sa se bucure partenerii intr-un cuplu si oamenii in general. Viziunea lor asupra vietii este una bazata pe hedonism; ea ignora avantajele cizelarii caracterului prin renuntare si autocontrol; de aceea multora le e foarte greu sa actioneze in limitele unor reguli de comportament cand interactioneaza cu altii, dand dovada de un teribilism infantil pentru a se impune cu orice pret.

O relatie homosexuala nu este opozabila uneia heterosexuale pentru ca nu merge nicaieri, in sensul de a procrea sau a pastra fidelitatea toata viata (intrucat atatia resping complet monogamia). Motivatia de a lupta cu propriile slabiciuni pentru a consolida relatia cu partenerul pur si simplu nu exista. Ne e vanduta aceasta imagine a iubirii prin dulcegarii afisate la televizor, dar e suficient, cel putin in cazul cuplului ''casatorit'' in cadrul emisiunii ProTv, sa cautam cateva informatii despre cei doi pentru a vedea, din activitatea lor, ce parere par sa aiba despre fidelitate si romantism.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...