S.O.S. familia!


Musafir

/ #2843 Mass-media si ''problema homosexualitatii''

2013-12-06 15:22

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/cheloo-reclamat-cna-aluzie-gay-472953.html

As putea sa pun pariu - fiind o tehnica atat de raspandita - ca intregul episod a fost organizat de postul TV pentru a aduce aceasta problema in atentia tuturor. Nu suspectez vreun participant de originalitate sau spontaneitate; totul pare a fi un circ public pentru ca ''discriminarea'' sa ajunga pe prima pagina a tabloidelor, dupa cum observam ca in ultima vreme (mai ales cu aportul ''nuntii gay'' de la ProTv) s-a intetit campania de sensibilizare a romanilor la doleantele asa-zisei minoritati.

Acum sa fim seriosi, poate s-ar fi pus problema discriminarii neprovocate daca acel concurent nu ar fi incercat sa socheze cu spectacolul de prost gust. Desi intreaga emisiune, evident, este in acelasi ton, plecand de la conceptul imprumutat de afara. Dar cand ai de-a face cu un barbat machiat, imbracat intr-un costum mulat de Halloween - vrand sa simuleze musculatura unui om jupuit - si cocotat pe tocuri cui (pantofi de dama), ce mai ramane de spus? Ce-i mai trebuia, un morcov infipt in ...?

Postul Antena 1 a fost reclamat la CNA pentru ''incitare la ura si violenta impotriva comunitatii LGBT''. Ca si cand - si sa fi fost autentice - comentariile cuiva referitoare la scoaterea dintr-un concurs a unei persoane sunt echivalente cu incitarea la violenta. Ramane de vazut cum reactioneaza CNA-ul, mai ales in raport cu reclamatiile legate de nunta gay.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...