Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #11184 DEMISIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013-11-06 14:38

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/7714-cerem-desfiintarea-oficiala-a-usl-valcea-deputatii-valceni-cristian-buican-pnl-si-costi-radulescu-psd-la-un-pas-sa-se-ia-la-palme

http://www.criterii.ro/plugins/content/jumultithumb/img/img.php?src=Li4vLi4vLi4v...

 

 

 

 

 

 

 


CEREM DESFIINȚAREA OFICIALĂ A USL VÂLCEA ! Deputații vâlceni Cristian Buican (PNL) și Costi Rădulescu (PSD) la un pas să se ia la palme

Cristian Buican, liderul liberalilor vâlceni, a dat cel mai dur comunicat cu putință, dovedind că și-a pierdut cumpătul. El susține că PSD își dorește că distrugă județul Vâlcea, că social-democrații au un asemenea plan și îl duc riguros la îndeplinire.



Iată ce spune Buican:

„Dan Şova este cel mai mare mincinos. I-am adresat două interpelări şi de fiecare dată a spus că tronsonul Sibiu-Piteşti se va face din fonduri europene. Iată că în urma negocierilor cu reprezentanţii guvernului României, pe site-ul Comisiei Europene se anunţă traseele culoarelor de transport ce vor fi finanţate cu bani europeni şi tocmai de aceea îi cer public demisia. Dacă ar avea un dram de onoare, ar trebui să îşi dea demisia şi parlamentarii PSD, în frunte cu domnul doctor inginer Ion Câlea. PSD şi-a asumat construcţia de autostrăzi din România, dar şi de această dată au lucrat împotriva intereselor judeţului Vâlcea. Eu cred că vor să distrugă judeţul pentru a-l transforma într-unul de asistaţi sociali. Bani pentru Transalpina nu doresc să dea, la Oltchim nu doresc să se implice, nu finanţează finalizarea pârtiei de la Obârşia Lotrului, iar acum au negociat cu Uniunea Europeană pentru modificarea traseului autostrăzii, iar toate aceste „realizări” poartă sigla PSD. Ei au premier, ei au ministru la dezvoltare, ei au ministru la construcţia de autostrăzi, ei au preşedinte de CJ. Să îşi dea demisia toţi sau să îşi asume distrugerea judeţului”.



În replică, deputatul PSD Costi Rădulescu anunță :

,, Din păcate, constat că USL-ul și-a consumat ultima zi de existență ca și alianță politică la nivelul judetului Vâlcea, având în vedere declarațiile domnului Cristian Buican, deputat și președinte al PNL Vâlcea”.



Criterii politice consideră că s-a ajuns prea departe, că PSD și PNL nu mai pot colabora în județul Vâlcea, că scandalurile permamente din interiorul alianței dăunează vieții economice și sociale din acest județ.

În consecință, cerem desființarea oficială a USL Vâlcea, în așa fel încât fiecare partid din această alianță politică să își îndeplinească separat atribuțiile, prin administrația publică aleasă la nivel local.

Scandalul trebuie să înceteze, iar cei din administrație trebuie lăsați să lucreze !