Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #11183 Ministrul Economiei a invitat companiile olandeze la negocieri pe tema privatizării Oltchim

2013-11-06 14:04

http://www.voceavalcii.ro/2013110618107/Ministrul-Economiei-a-invitat-companiile-olandeze-la-negocieri-pe-tema-privatizarii-Oltchim.html#.UnoavDesIoM.facebook

http://www.voceavalcii.ro/media/k2/items/cache/9ee4701a86821b56f1c0475044666fe2_...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ministrul Economiei, Andrei Gerea, încearcă să găsească un investitor strategic pentru Oltchim. Zilele trecute, ministrul liberal a avut o întrevedere cu ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos în România, Matthijs van Bonzel, şi a profitat de ocazie pentru a invita companiile olandeze la discuţii pe tema privatizării combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea. „Demnitarul român a prezentat ambasadorului olandez demersurile Ministerului Economiei de atragere de investiţii la combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea, adresând cu acest prilej companiilor olandeze interesate o invitaţie la convorbiri pe acest subiect. Ministrul Gerea a transmis, de asemenea, ambasadorului Regatului Ţărilor de Jos o listă a companiilor din portofoliul ministerului aflate în proces de privatizare şi atragere de investiţii, asigurându-l de deschiderea părţii române pentru continuarea discuţiilor pe teme concrete de interes, pentru viitoare colaborări" – se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Economiei.

Din câte se pare, diplomatul olandez a exprimat dorinţa şi interesul investitorilor olandezi de a investi în România, scoţând în evidenţă însă faptul că România are un profil atractiv din punct de vedere al domeniului IT&C.