Salvati caii salbatici din Delta Dunarii!


Musafir

/ #3

2011-05-19 19:42

rusine asa-zisului presedinte al Romaniei. Nu respecta nimic. Blestemati si bestii cu chip uman traiesc in Delta acolo ! Daca erau copii autoritatilor si ai criminalilor din delta, in locul acelor manji tot atat de linistiti ar fi acum?
De suferinta si mai mare vor avea parte! Animalele nu au un reprezentant nici in guvern nici in parlament, dar nici noi nu stam mai bine. Daca ar putea ne-ar face si noua la fel. Pe noi ne omoara mai "protejat": printr-un trai din ce in ce mai mizer!
Domnule presedinte au ramas minori acasa , au 14 ani si mai au in grija si frati de 2 - 3 ani. Nimeni major nu ii supravegheaza. Parintii au plecat sa munceasca prin tari straine ca voi cei care ne conduceti urmariti exterminarea noastra.
Cat o sa mai stam cu gura plina de sange ca acei cai de la Letea?
De ce nu mai siuntem curajosi ca stramosii nostri, ce ne lipseste sa-i dam pe monstriii acestia jos, dar jos de tot! L-au ucis pe Ceausescu si ei fac mult mai rau decat el! Pe timpul lui dreptul la educatie si sanatate erau asigurate de stat.
Acum ne spun ca suntem milogi. Ca asteptam totul de la stat! Politicieni de mucava, nu uitati: Si statul are obligatii fata de cetateni!