S.O.S. familia!

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

/ #2733 Spuneați la un moment dat că vreți să faceți un studiu despre homosexualitate. Puteți dezvolta puțin

2013-10-21 20:27

R: Spuneați la un moment dat că vreți să faceți un studiu despre homosexualitate. Puteți dezvolta puțin? Ce necunoscute credeți că sunt în această problemă?

DC: Spuneam ca vreau sa realizez un studiu asupra implicatiilor in societate a homosexualitatii, iar aceasta idee mi-a venit in urma interactiunii pe care am avut-o si o am in spatiul destinat comentariilor de pe site-ul petitiei, unde am observat cu cata exactitate urmeaza propagandistii pro-homosexualitate sa atinga toate punctele de sensibilizare pentru a-si sustine pozitia.
Incep sa cred ca pentru mine nu prea mai este nicio necunoscuta, insa eu m-am tot informat, am avut discutii cu persoane avizate (specialisti, duhovnici), dar pentru oamenii care afiseaza o atitudine fie pudibonda, fie de respingere vis a vis de acest subiect sunt multe, foarte multe necunoscute pornindu-se de la lipsa informarii nu neaparat despre ce inseamna homosexualitate, ci despre consecintele acceptarii acestui pacat in societate si a transformarii lui in ceva normal, despre necesitatea sublinierii permanente si oriunde ca despre acest pacat s-a atras atentia inca de la inceputurile lumii si despre responsabilitatea de-a continua si noi sa subliniem ca nici in prezent, homosexualitatea nu trebuie acceptata in normalitate.
In esenta, este o singura necunoscuta in aceasta ecuatie a inversarii normalitatii, in care este inclusa si homosexualitatea, si anume motivatia care sta la baza insinuarii homosexualitatii ca normalitate in societatea crestina. Desi intuiesc (a spune ca stiu ar suna foarte pretentios), nu pot sa nu fiu intrigata de fiecare data cand aflu ca propaganda lor se tine in scoli, in lacase de cultura care valorifica si cinstesc traditiile crestine, iar actele prin care ei isi exercita influenta ataca Biserica in mod constant si chiar atenteaza in mod agresiv la tot ce este legat de credinta, traditie, familie.
Am spus despre o ecuatie a inversarii normalitatii, pentru ca homosexualitatea este numai unul din elementele ecuatiei “noii” normalitati, fiind strans legata, interdependent, de bisexualitate, de pedofilie etc.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...