S.O.S. familia!

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

/ #2731 Dacă ar fi să ne gândim la ideologia mișcării homosexuale, v-aș întreba de ce credeți că au nevoie d

2013-10-21 20:25

R: Dacă ar fi să ne gândim la ideologia mișcării homosexuale, v-aș întreba de ce credeți că au nevoie de o propagandă susținută în spațiul public?

DC: Publicul, ca “societate” se supune normelor, legislatiei, prin metoda obligativitatii. Altfel, devii raspunzator in fata legii pentru nesupunere. Chiar daca eu, cetatean roman, care am dreptul sa ma exprim spunand ca homosexualitatea e un pacat, oricand poate veni un for international sau european care pur si simplu sa ma ridice de acasa pentru nesupunere fata de legile internationale. Si atunci acesti activisti au nevoie de public, de manifestatie, de exhibitionism, pentru a-si exercita influenta si ideea de putere.
Public inseamna multime, iar multimile dintotdeauna au fost mase de manevra, pentru ca mai apoi, tragand concluzii asupra miscarii maselor, sa se poata trece de la un eveniment social la definirea acestuia ca fenomen social. Ceea ce nu stie multa lume, insa forurile decizionale din social stiu, este ca, odata definit un fenomen social, acesta capata automat domeniu care necesita legi, reglementari, statut chiar. Odata astfel definit, devine o realitate care intra in sfera normalitatii, d.p.d.v. conceptual. Iar intre concept si concret, in acest caz, nu este nici macar o secunda de spatiu care ar putea opri concretetea implicatiilor in social.
Pe de o parte, exista multi oameni inca neinformati care sunt impresionati usor de spectacol, de sentimentalisme, usor manevrabili prin aceea ca imediat se strang acolo unde e un bun orator, indiferent de ce spune acesta; un bun orator iti va vinde pana si aerul convingandu-te ca daca-l platesti in moneda impusa de el, aerul iti va oxigena creierul mai bine, mai repede, mai eficient. In felul asta ei se misca, devin parte activa din societate, atrag si convertesc suflete.
Pe de alta parte, propagandistii homosexualitatii prefera publicul, deoarece nu exista legi care sa-i limiteze, ba mai mult, ei se pot folosi de apanajul discriminarii, pentru ca la o adica sa spuna ca le sunt ingradite ba libertatea de opinie/expresie, ba dreptul la fericire si alte asemenea sentimentalisme pe care, se stie, le folosesc in platforma-program de convingere, iar in public in mod cert se vor gasi si persoane care-si vor exprima neacceptarea fata de atractiile homosexualilor, persoane care pot fi sanctionate. Nedrept, neplacut, dar asa este, din pacate. Asa merg lucrurile in zilele noastre!




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...