Interzicerea depozitarii deseurilor periculoase in Campulung!


Musafir

/ #8

2013-10-09 18:33

Sunt dispus sa particip la orice actiune dovedeste iritarea muscelenilor fata de depozitarea si distrugerea deseurilor in zona.
Aceste cozi de topor ca sa le numesc politicos pe concitadinii nostri care au distrus uzina si restul industriei locale se incapataneaza sa faca bani din trafic de deseuri uitand ca si copiii lor respira aici, culmea, nu sunt niste obscuri mafioti ci notabili frumos imbracati ce ne zambesc de pe sticla si ne asigura ca-i preocupa soarta noastra.
La HOLCIM se ard niste deseuri extrem de toxice, eu locuiesc la 2km de fabrica si va spun ca seara, doar seara, cind bate vantul inspre amonte pe albia Argeselului vine uneori un aer ce te ameteste,evident incarcat de mirosuri si substante toxice, evident ca Garda de Mediu isi primeste ''partea'' de la corporatie iar noi inhalam si vedem efectele in cativa ani.
Din nou pun acelasi rationament: ala ce ia ''partea'' respectiva cu care isi cumpara mercedes sau isi face casa, nu e constient ca si rudele lui inhaleaza, ca el insusi la un moment dat poate isi va pune intrebarea: oare a meritat? la ce bun ca are bani daca nu mai are sanatate?