Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #8334 Sindicatul Oltchim acuză conducerea de falimentarea combinatului BURSA 02.10.2013

2013-10-02 13:49

http://www.bursa.ro/_img/articole/218347.gif...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.bursa.ro/sindicatul-oltchim-acuza-conducerea-de-falimentarea-combinatului-218347&s=companii_afaceri&articol=218347.html

Sindicatul Liber Oltchim consideră că cei doi administratori judiciari Gheorghe Piperea şi Niculae Bălan folosesc o strategie "clară" de falimentare a combinatului, acţionând prin concedieri colective, se arată într-un comunicat de presă.
Reprezentanţii sindicatului menţionează că administratorii judiciari nu deţin "o echipă de specialişti care să acţioneze pentru strategie de funcţionare şi privatizare", ignorând, de asemenea, sprijinul autorităţilor pentru redresarea situaţiei economice şi sociale a Oltchim.
Potrivit Ministerul Economiei, de Oltchim s-au arătat interesaţi mai mulţi investitori, printre care consorţiul PCC-Fortissimo Capital (Yildirim Turcia), şi SIF-urile, care doresc să formeze un consorţiu pentru investiţii la Oltchim, împreună cu Chimcomplex Borzeşti, Salrom şi Tricon Energy. Totodată, şi ruşii de la Oil Gas Trade (OGT) LLC vor să preia Oltchim, promiţând investiţii de 300 milioane de euro.

F.A.