Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #8270 Re:

2013-10-01 12:21

#8269: -

Nu cerem inchiderea petitiei atata vreme cat ea se desfasoara in limite decente. Te rugam sa respecti regulile acestui forum care cere raportarea abuzurilor si injuriilor. Ti s-au raportat foarte multe neregului, te rugam sa tii cont de ele si sa procedezi ca atare.

Te rugam pastreaza petitia deschisa fara a denigra persoane mai mult sau mai putin publice. Nu inteleg cine esti tu sa-ti permiti sa denigrezi niste persoane pe care nu le cunosti. Nu inteleg cine esti tu sa incurajezi amenintarea unor oameni pe care nici macar nu-i stii.

Prin intermediul acestei petitii nu ati facut decat sa mutati atentia oamenilor de la adevaratele probleme ale Oltchim, de la adevaratii vinovati de aceasta situatie la niste oameni care NU au nici o legatura cu acest colaps. Prin denigrari, zvonuri, amenintari, cu ajutorul zvonacilor si raspandacilor nu ati facut decat sa atatati si sa invrajbiti oamenii intre ei.
Sa nu uitam, deci, ca Oltchim are o datorie de aprox 793 milioane euro de care NU Cernev este vinovat !

Pe petitie exista inca denigrari care ti-au fost raportate conform politicii acestui site !!!!!!!!

Nu dorim decat sa respecti regulile forumului si ale bunului simt!

Ionel Patrut alias Sorin Max

o sa fiti surprinsi sa aflati ca asta e un link pe care intra oameni din mai multe zone ale tarii si chiar ale lumii. Daca voi credeti ca aceste mizerii de pe aici aduc un beneficiu oamenilor de pe platforma, Oltchim-ului, orasului nostru atunci postati si gestionati in continuare injuriile cu pricina.

Sau mai bine, luati la mana tot site-ul si lasati ce e util si civilizat - asta daca chiar vreti sa faceti un bine. In felul asta poate e si lumea mai informata si mai putin dezbinata! - E mult mai constructiv!
Ti s-a raportat prin intermediul petitiei, dar iei in seama numai ce vrei tu!!!!