Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #8047 Campaniei demarate de Realitatea TV şi Organizaţia ,,Salvaţi Copiii"

2013-09-26 12:48

http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201309/w728/newsromania_00203900.jpg...

http://www.realitatea.net/campanie-realitatea-tv-1-300-de-copii-ai-angaja-ilor-oltchim-au-primit-rechizite-colare_1278708.html

Campanie Realitatea TV: 1.300 de copii ai angajaților Oltchim au primit rechizite școlare

1.300 de copii din Vâlcea, ai căror părinţi sunt angajaţi Oltchim, au primit azi rechizite şcolare. Părinţii lor aşteaptă de două luni salariile restante de la administratorii combinatului şi nu şi-au permis să-şi echipeze copiii la început de an şcolar. Rechizitele au venit din partea omului de afaceri George Becali, care a răspuns, din închisoare, campaniei demarate de Realitatea TV şi Organizaţia ,,Salvaţi Copiii".

1.300 de elevi din clasele zero-12, ai căror părinţi sunt angajaţi la Oltchim, vor merge de mâine la şcoală cu ghiozdane, caiete şi cărţi noi. George Becali s-a alăturat campaniei Realitatea TV şi Salvaţi Copiii şi a trimis la Vâlcea două camioane cu rechizite.

Cei 500 de angajaţi Oltchim nu şi-au primit o parte din salariul pe luna iulie şi cel pe luna august. Oamenii îi sunt recunoscători lui Becali pentru gestul său.

"E un gest extraordinar, dar eu mă aşteptam de la alţii de la Vâlcea, care sunt plini de bani să facă gesturi în urma emisiunii, nu Becali, care este în puşcărie", a spus o femeie.

"Îi transmitem multă sănătate şi chiar îl rugăm pepreşedintele ţării să-l graţieze. Îi mulţumim şi postului Realitatea TV, care ne-a ajutat extraordinar", a spus și Ionel Vîncea, vicepreședintele Cartel Alfa filiala Vâlcea.

Joi, copiii angajaţilor de la Olchim cu situaţie financiară precară, vor primi din partea Realitatea TV şi Organizaţiei "Salvaţi Copiii" tichete valorice pentru a-şi cumpăra haine noi.