Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!


Musafir

/ #23

2013-09-16 12:59

cam asta a fost of-ul meu...

Stimati judecatori si factori decidenti,
va scriu nu ca o persoana care ar uri cainii si ar vrea exterminarea lor, va scriu ca o persoana care pleaca dimineata la ora 5 la munca, pe jos...pentru ca nu imi permit sa cheltuiesc zilnic o suma pentru transport. In drumul meu din Campusul Studentesc pana la gara... cred ca pot numara usor 30 de caini cu care nu as avea nimic de impartit daca nu m-ar latra si nu s-ar repezi in haita la mine. Este o teroare drumul acesta si va rog sa va puneti in locul meu sau a altor...atator oameni care au fost muscati, atacati si chiar...omorati de caini. Care drept si libertate primeaza? a cainelui sa umble liber ...ca in savana... imprevizibil, instictual, agresiv? sau al omului de a merge in siguranta la munca, de a se plimba fara stres prin parcul Copou - da, faimosul parc cu teiul lui Eminescu e plin de maidanezi!
Iubitorii de animale... care ii strang pe langa blocuri sau chiar in scari de bloc!!! spun ca sunt pasnici si ca nu musca. Cum poti garanta pentru un animal al nimanui,care mai are si dinti pe deasupra. Traiesc intr-o tara in care, cu parere de rau o spun, mi-e frica sa ies pe strada, ma simt in nesiguranta totala si in plus, ma vad obligata sa convietuiesc cu maidanezii pe care ii intalnesc la fiecare 10 metri. Daca as fi vrut sa traiesc in salbaticie, m-as fi dus in padure, in jungla... dar locuiesc in oras - si inca unul cu pretentie de capitala europeana... asa s-ar vrea Iasul. Si atunci vreau sa beneficiez de un grad minim de suportabilitate si de civilizatie. Daca as fi vrut un caine, sa-l mangai pe botic, mi-as fi cumparat unul... dar nu e cazul, prin urmare, nu vreau sa fiu constransa sa infrunt zilnic haitele care-mi violeaza spatiul intim. Trebuie sa stau cuminte sa ma miroase si sa ma rog sa nu ma muste.
Va rog sa tineti cont in deciziile pe care le veti lua de aceste experiente negative pe care foarte multi le-am avut cu maidanezii si sa intelegeti ca daca cerem eutanasierea lor dupa un timp in care niciun iubitor de animale nu i-a revendicat... nu inseamna ca uram cainii...ci ca sunt prea multi si ne pun in pericol sanatatea si chiar viata. Vreau sa imi garanteze cineva dreptul de a nu mangaia un caine care ma poate musca, de a ma misca liber si in siguranta!
As aprecia daca as primi un feed-back in urma citirii acestui mail!
Va multumesc !