Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Cetateanul Turmentat

/ #1013 Re: Re: No comment

2013-09-06 12:44

#982: - Re: No comment

Daca chiar vrei sa dai un citat, macar fa bine si cauta-l inainte. Ca sa te asiguri ca il postezi corect. Desteptule :).

"Prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul" - Asta e ce cautai cred.

Ce legatura are vegetarianismul cu intelectul redus? Daca tu imi arati articol sau studiu care arata ca vegetarienii sunt mai prosti ca restul lumii(si care sa fie acceptat, nu o balarie scrisa de un obscur) pe bune ca imi retrag cuvintele spuse pana acum :)).

Si eu pot spune ca am salvat mai multi maidanezi(caini si pisici) si am facut toate cele spuse de tine(si le-as mai face oricand ca sa ii apar de oameni ca voi), tu poti spune asta? Tu ai facut vreodata ceva, pentru cineva, care sa nu imiplice un castig propriu? Sau iara vorbiti voi, expertii in animale, care habar nu aveti ce inseamna si ce implica detinerea unuia. Care habar nu aveti de cata afectiune e capabila fiinta aia doar pentru ca o bagi inseamna si ii dai atentie si dragoste.

Toata lumea sare in cur pentru un copil de 4 ani....Dumnezeu sa-l ierte in pace, a fost o intamplare nefericita, si cainii respectivi agresivi probabil ca vor fi eutanasiati...dar restul ce vina au? Cati copii de 4 ani frumosi si adorabili nu au murit la mana semenilor vostrii? De cate ori v-ati rasculat atunci? Unde va era marinimia atunci?

Ii faceti pe altii ipocriti pe-aici, dar cei mai ipocriti sunteti voi insiva, pentru ca daca situatia ar fi implicat o crima facuta de un om, cu totii ati fi tacut, ati fi spus rugaciuni acasa in liniste si cam atat. Rusine sa va fie! Ca stiti sa aveti voce cand acuzatul nu se poate apara, dar cand si ala are voce sunteti o natiune de muti.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook