S.O.S. familia!


Musafir

/ #2331 Publicatii adresate homosexualilor, care au promovat pedofilia

2013-09-05 11:25

#2328: Vlase. -  

 

1. In antologia (celebra) Penguin Book on International Gay Writing, David Leavitt lauda o carte pro-pedofilie, care ''obliga cititorul sa isi imagineze lumea dintr-o perspectiva pe care in mod normal ar condamna-o''.

2. Spartacus Gay Guides - dar si alte publicatii de genul - contine o puzderie de anunturi legate de baieti care se prostitueaza, din tari ca Thailanda, insulele Filipine, Sri Lanka etc. Sunt indrumari ''turistice'' de gasire ale unor baieti disponibili si ieftini.

3. Alyson Publications, editura cu cel mai mare nr de scrieri despre/ pentru gay publicate, printre care si unele educationale adresate copiilor, comandate de scoli (!) publica si carti pro-pedofilie, cum ar fi Gay Sex: A Manual for Men Who Love Men . Aceasta carte contine instructiuni perntru cei care fac sex cu baieti, pentru a nu fi arestati. Un citat: ''Evita situatiile in care mai multi barbati fac sex cu acelasi baiat sau grup de baieti pentru o perioada mai lunga.''

4. The Encyclopedia of Homosexuality sustine ca relatiile intre adulti si minori au fost pana nu demult normale, o parte substantiala a homosexualitatii.

5. O lista de carti foarte vandute (best-seller), publicata de The Gay Man's Press, include carti pro-pedofilie.

6. The Gay Canon: Great Books Every Gay Man Should Read, o antologie a literaturii gay, recomanda multe titluri care trateaza tema relatiei adult-minor intr-o lumina pozitiva.

7.Alta antologie a literaturii despre/ pentru gay, A History of Gay Literature: The Male Tradition, include un capitol intreg despre scrierile pro-pedofilie ca parte indisputabila a istoriei literare gay.

8. Glad Day Bookshop, printre cele mai mari librarii pentru gay din SUA, vinde carti despre pedofilie sau fictiune care contine fantezii cu minori; managerul, intrebat de ce vinde asa ceva, a raspuns ca regula lor e sa vada tot ce tine de homosexualitate.

9. Update, un ziar pentru gay din California, publica anunturi solicitand donatii pentru costurile legale ale homosexualilor prinsi molestand copii.

10. In 1995, in ziarul The Advocate, cel mai influent ziar pentru gay din SUA, 63% dintre anunturi solicitau sau ofereau prostitutie. Un anunt notabil era pentru o papusa gonflabila in forma unui baiat. Media imaginilor erotice cu baieti adolescenti a fost 14 pe numar.

11. Guide, o revista pentru gay, a publicat in 1995 un material referitor la sexualitatea si educatia sexuala a copiilor, sustinand incurajarea lor sa faca sex ''pentru propriul lor bine''.

12. The Jurnal of Homosexuality, o publicatie de renume pentru gay, a plublicat mai multe articole si eseuri pro-pedofilie, unele editate de activistul pedofil olandez Edward Brongersma. De asemenea, John de Cecco scrie acolo.

13. BLK, o revista adresata homosexualilor afro-americani, a publicat un articol pro-pedofilie, in sprijinul ''barbatilor care iubesc baieti''.

14. The Sentinel, cea mai populara publicatie pentru gay din San Francisco, a publicat un articol conform caruia ''iubirea'' dintre barbati si baieti reprezinta fundatia (sau hai sa zicem baza) culturii gay.


Alte informatii relevante:

- The Gay & Lesbian Alliance Against Defamation (GLADD) a stabilit un ghid pentru jurnalistii care scriu despre cazuri de molestare a minorilor, sustinand ca orientarea sexuala nu trebuie mentionta niciodata pentru ca nu e relevanta, si sugereaza ca mentionarea orientarii homosexuale a unui om acuzat de/ condamnat pentru acte de pedofilie este discriminatorie.

- Lobby-ul homosexual a reusit ca varsta minima in Hawaii sa fie redusa la 14 ani.

- Condamnarea unui pedofil din Iowa pentru ca a aratat clipuri pornografice unor minori a provocat proteste din partea unor grupuri de activisti gay.

- Multe site-uri pentru gay contin imagini indecente cu minori si anunturi pentru intalniri. Cateva grupuri gay au blocat o intiativa legislativa din Virginia, de a interzice site-urile care fac posibila agatarea minorilor de catre pedofili.

- Guvernul Sri Lanka a anuntat ca aproximativ 10 000 de baieti se prostitueaza pe plaje acolo datorita cererii din partea homosexualilor bogati din vest.

- Dictionarul pricipal de termeni gay, The Queen's Vernacular, contine 254 de termeni referitori la sexul cu baieti.



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...