Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Marius

/ #49 Re: ...

2013-09-03 18:41

#43: Guest - ...

Ai dreptate, este vina statului, DAR ai dreptate si cand spui "reprezinta o problema reala", pentru ca asa si este. Problema cainilor este o problema reala, ACUM, nu maine, nu peste 10-20 de ani.. ACUM. De ani de zile tot ne invartim in jurul cozii si ne batem cu pumnii in piept ca problema trebuie rezolvata prin sterilizare, etc, si uite unde am ajuns: numarul de caini a crescut, numarul de victime a crescut si el.. 
Da, traim intr-o tara care pute a coruptie de la radacini pana la ultima frunza, dar asa a fost de cand o stim si nu se va rezolva aici, printr-o simpla petitie.

Deja nu mai este relevant din vina cui am ajuns unde am ajuns, este important ca o solutie eficienta, rapida si REALIZABILA sa fie adoptata pentru ca astfel de incidente precum saracul copil devorat de caini de ieri, sa nu se mai intample in vreodata.
Putem sta aici sa purtam interminabile discutii si sa visam cu ochii deschisi (sau inchisi) la o Romanie in care toate merg asa cum ar trebui sa mearga, la solutii utopice in care cainii vor fi gazduiti in adaposturi si isi vor trai restul zilelor in fericire, dar asta nu inseamna ca este si realizabil, in cazul nostru, in zilele prezente. Solutia cea mai simpla este si cea mai eficienta, haideti sa terminam cu prostiile.