S.O.S. familia!

Ovi

/ #933 Subiect

2013-08-23 08:05

Asta e tare. Voi care scrieti aici in mesaje, intelegeti ce drama are loc in mintea unuia care ajunce sa se accepte asa cum e in privinta asta? Credeti ca unii ajung gay doar fiindca e la moda? Ca vin americanii si le zic ca e mai misto sa fie asa? Si sincer, eu m-am intalnit cu "decadenta" heterosexualilor inainte de a face cunostinta cu cea homosexuala. Am vazut prostituate de toate felurile. Apoi, intr-o nota mai pozitiva, am fost la 3 nunti, am vazut n cupluri hetero pe strada, am ascultat n melodii de dragoste si am vazut n filme romantice in care cuplurile erau heterosexuale. Si totusi, nu m-am schimbat. La fel cum eu nu m-am schimbat, nici homosexualitatea nu va va schimba copiii.

Oricum, nici nu ma mai chinui. Credeam, doamna Captilin ca va pasa defapt de toti copii si adolescentii, nu doar de cei pe care ii considerati "corecti". Fiti siguri cu totii ca rastalmacelile mele nu sunt nici 10% din cum au rastalmacit invataturile religioase multi din cei care au comentat aici. Desi cred ca acest comentariu va fi sters, nici nu ma mai chinui cu petitia asta, fiindca uitandu-va la statistici, trendul s-a aplatizat. Ati avut cele 15 minute de glorie doamna Captilin cu acele 650 de semnaturi intr-o zi si cu acea emisiune la radio, dar de acum, s-a terminat.

Si ca sa vedeti ce spun si alte credinte, nu doar cele abrahamice despre homosexualitate, Osho, care e un mistic indian ale carui invataturi se trag din Buddhism si Jainism a fost intrebat odata ce crede despre homosexuali. Raspunsul lui il gasiti aici: http://swamipremarpana.blogspot.ro/



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...