S.O.S. familia!


Musafir

/ #871 Re: O mica nelamurire

2013-08-22 12:08

#867: - O mica nelamurire

Nu trebuie sa fii geniu sa iti dai seama ca nu toata lumea a semnat de la PC-ul propriu si foarte probabil mai multe persoane au facut-o la initiativa cuiva langa care se aflau fizic la un moment dat, folosind toate acelasi aparat. In afara de asta, pun pariu ca multe persoane, inainte sa anunte pe internet despre aceasta petitie, si-au anuntat membrii familiei de sub acelasi acoperis, care (surpriza) aveau aceeasi adresa de IP.

Daca nu credeti ca ''atatia'' oameni sunt opusi unei asemenea emisiuni, puteti oricand sa faceti alt test - sa va manifestati ziua in amiaza mare, in locuri publice, cum va manifestati la acea parada. Pe de-o parte vreti sa creati imaginea unei tari ''retrograde'' si ''pline de ura'', dar simultan sa sugerati ca numarul semnatarilor a fost ''umflat''.

Edit: de fapt, vazand adineauri un ''semnatar'' care a scris in loc de nume si locatie un amalgam de litere, ma gandesc ca e posibil ca unii sa incerce sa saboteze aceasta petitie pentru a o ''demasca'' apoi. Dupa nenumarate tactici de atac psihologic (esuate) cam asta le mai ramane.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...