VREM PARTENERIAT CIVIL IN ROMANIA

.

/ #114 ce parteneriat bre?

2013-08-16 19:21

suna a un fel de afacere pe baza de sex. si o sa vreti si parteneriate civile pentru animale sau oameni cu animale - ca deja se practica in lumea "civilizata"? dupa mintea voastra stramba vreti sa se legalizeze orice. si postitutia sa se legalizeze, si sclavia. din punct de vedere legal chiar nu aveti drepturi pentru ca legea e dreapta si vine sa protejeze viata sanatoasa a societatii pentru a-i favoriza dezvoltarea organica si naturala. voi habar nu aveti ce inseamna "iubirea". iubirea este cea mai mare responsabilitate si nu poate fi decat normala, avand ca finalitatea evolutia si progresul societatii si a omenirii. voi o transformati in jucaria voastra de perversiuni.
"orice persoana are dreptul la tratament egal si protectie impotriva discriminarii de orice fel" asta sa o credeti voi. ii bagam in treaba asta si pe criminali sau pe pedofili? dar ce bine si progres aduceti, voi homosexualii, societatii? sau familiile heterosexuale care fac copii si apoi se despart rupand parteneriatul civil, ce fac cu copiii lor? ii traumatizeaza. la voi totul e asa o joaca, ceva care trebuie sacrificat in numele "amorului liber". responsabilitatea maxima este familia fireasca, cresterea si educatia fireasca a copiilor cu scopul de a asigura viitorul omenirii si de a asigura dreptul la nastere sanataosa viitorilor copii, urmasi.
propunerile voastre sunt atentate la adresa umanitatii, asa ca drepturile umanitatii trebuie sa primeze si nu drepturile unui om bezmetic sau a unui grup de aiuriti. reveniti-va, maturizati-va.
ceea ce faceti voi este propaganda neo-marxista. faceti jocul unor "papusari", vulpi batrane si prin intermediul vostru vor sa destructureze societatea. asta vreti sa fiti? asta ati ajuns voi? niste papusele anxioase si maleabile in mana unor mosnegi criminali?

http://www.homosexualitate.ro/#axzz3pPQgtUic
http://www.culturavietii.ro/2013/08/14/document-radical-al-lobby-ului-homosexual-la-adunarea-parlamentara-a-osce-principiile-yogyakarta/
"Puțină lume din afara cercurilor politice știe că, din punct de vedere al dreptului internațional, așa-zisele „drepturi ale homosexualilor la căsătorie și filiație” (adică „dreptul la a întemeia o familie”) nu există, de fapt. Niciunul dintre instrumentele ratificate de statele lumii și având caracter obligatoriu (așa-numitul „hard law”) nu precizează nimic despre așa ceva. Declarația Universală a Drepturilor Omului, Pactul Internațional cu privire la Drepturile Civile și Politice, Convenția Europeană a Drepturilor Omului, Cartea Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene sau alte instrumente regionale nu pomenesc nimic de vreun drept al homosexualilor la căsătorie; ba dimpotrivă (tot așa cum nu amintesc nimic de avort, ci despre dreptul la viață al copilului nenăscut).

Propaganda lobby-ului homosexual „pentru respectarea drepturilor” se întemeiază doar pe intimidare, minciună, înșelătorie și șantaj politic prin pervertirea limbajului tratatelor internaționale. "