S.O.S. familia!


Musafir

/ #4

2013-08-15 09:03

Am aceasta carte si o recomand tuturor, mai ales celor care au copii sau au grija de copii (eu, de exemplu, nu am copii, dar sunt invatatoare): http://www.cartifrumoase.ro/carte/revrajirea-lumii-sau-de-ce-nu-mai-vrem-sa-ne-desprindem-de-televizor--i32991 Ar fi extrem de multe de discutat despre modul in care se spala creiere si se induc idei prin intermediul televizorului. Vad unele efecte si la mine insami. Bine ca sunt constienta de ele, inseamna ca nu sunt pierduta!:))

Asaltul asupra familiei se vede foarte clar. Noi suntem aproape invidiati de multi pt faptul ca ne iubim, in loc sa divortam.:D Noi=sotul meu si eu. Am vizitat, acum vreo 3 ani, un fost preot batran, actualmente retras intr-o manastire. Ne-a povestit ca au fost cei de la Trinitas la el. Printre altele, l-au intrebat care e cea mai mare criza pe care o traverseaza omenirea acum. Nu a raspuns ca ar fi cea (mult trambitata) financiara, ci a spus ca este vorba despre „criza de mame”. Nu de femei care fac copii, ci de mame!

Mi-ar placea ca, dincolo sau, mai bine zis, alaturi de scopul initial al acestei petitii, sa se formeze un soi de comunitate, sa mai discutam, sa mai gasim eventuale solutii, sa ne sprijinim reciproc pt a le pune in aplicare acolo unde ne aflam si unde putem sa o facem. M-am cam saturat sa ma simt cumva singura in lupta impotriva putreziciunii, o putreziciune care, in unele momente, ma invadeaza si pe mine, recunosc...



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...