S.O.S. familia!

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

/ #91

2013-08-09 22:55

Am scos niste fragmente (nu chiar cele mai reprezentative, din motive intemeiate) din cartea "Despre vremurile din urma", scrisa de stareti. Le redau si fiecare va intelege pe masura:
"Dumnezeu ne avertizeaza si despre aceea ca daca orbul il duce pe orb amandoi vor cadea in groapa (cf. Matei 15: 14). Toti doresc pace, ca totul sa se petreca fara zgomot si linistit. Inchipuiti-va: sloiul de gheata pe care se afla oamenii s-a rupt de ghetarul principal si incet se indeparteaza in ocean. La prima vedere nimic nu s-a intamplat, insa, daca nu vor fi luate masuri, peste un timp vor aparea fisuri si pericolul va deveni inevitabil, deja fiind tarziu. La fel se intampla si in viata duhovniceasca. :
(...)
"Am vazut odata cum se taie oile. E ceva inspaimantator! Inchipuiti-va o turma cu cinci mii de capete care este inchisa in ocolul combinatului de carne. Animalele simt mirosul sangelui, sunt nelinistite, cum sa fie calmata turma? Dupa cum se vede, e foasrte simplu: capetenia este scoasa de pe transportor si turma se aranjeaza in rand. Capetenia e sacrificata in urma turmei.
Speranta ca va veni un om bun care va aranja pentru noi totul este falsa. Nimeni nu este in stare sa stopeze procesul apostat al lumii (adica al parasirii legilor lui Dumnezeu). Insa este de datoria noastra sa ne impotrivim patrunderii duhului apostat in interiorul bisericii, altfel cum ne va ajuta Domnul daca suntem indiferenti? "




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...