DA cardului de sanatate ! NU distribuirii ! NU inscriptionarii !


Musafir

/ #6

2013-07-17 19:25

Eu nu cred ca existenta acestui card de asigurari, pentru ca asta este, util doar pentru a permite servicii de sanatate in regim de asigurari, deci fara nicio relatie cu activitatea medicala, are vreo importanta pentru asigurat sau furnizorul de servicii de sanatate in activitatea sa medicala. Acest card este instrumentul asigurarilor si numai al lor. Prin el se controleaza daca bolnavul este cuprins in sistemul de asigurari, daca furnizorul respecta constrangerile privind serviciile contractae cu asiguratorul de sanatate, in cazul nostru CNAS. Este evident ca oricat am dori sa fim "delicati", este un instrument de constrangere, de limitatre a accesabilitatii oamenilor bolnavi spre furnizorii de servicii, iar acestia, la randul lor, sunt "modulati" in activitate in raport cu o serie de cerinte ale asiguratorului, o multime de-a dreptul aberante. Acesta este motivul pentru care eu cred ca acest card, mai mult rau, nu ar trebui pus in circulatie.
Mai cred ca ideea ca acest card sa fie gestionat de catre medicii de familie este o aberatie a gandirii unui personaj ajuns intamplaor intr-o pozitie de decizie.
Si nu in ultimul rand cred, ca daca vreun medic de familie accepta sa devina instrumentul propriei sale torturi profesionale, este demn de dispretul si mila colegilor saiPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook