Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

griguta de-l mangaiati la... ouale de la Coarna

/ #4644 Re: Omv

2013-07-03 16:55

#4642: Omv - Omv

mai omv (una din cele mai mari hotii din buzunarul meu si al tuturor romanilor cu ceva in tartacuta precum si din buzunarul tau...)

nu am vrut sa pornesc discutia cu cine si unde a fost... dar vad ca nu se poate lasa treaba asa.

intrebarea celor din oltchim la adresa celor de la omv (ma rog, fosti la omv si actualmente la oltchim) este de ce nu ati sarit in ajutorul celor care munceau in curtea voastra, adica cei de la valcea, oltchim, mentchim, protectchim, s.a.m.d. (sau altecapuse de pe creierul insolventilor piperea si balan)?

sau munca nu este de voi? doar gura, doar bascalia, doar acuzele?

daca cei de la oltchim au tacut a fost pentru simplul fapt ca AVEAU DE MUNCA. voi stateati pe margine si radeati...

noi am facut efortul de a sta in somaj tehnic pe 2 lei pentru a crea o sansa viitoare de functionare a societatii oltchim, adica si voua.

la pitesti nu cred ca sunt imbecili, asa cum nici la valcea nu sunt. poate voi sunteti mai pragmatici dar asta nu iti da dreptul sa ne cataloghezi pe noi drept imbecili (imbecili, fara voia lor, au fost parintii tai ca nu ti-au dat educatia necesara).

daca imi aduc bine aminte, la voi, TOTI, dar TOTI, ati fost angajati cu acceptul sau sprijinul liderului vostru de sindicat, lucru ce nu s-a mai intalnit pana la voi, in romania, desigur si cu acceptul aluia de il huliti cu totii, Roibu. adica este normal sa fie liniste la pitesti.

si da, ai dreptate, se vede diferenta de cultura.

in incultura ta nu au loc niste concepte: bun simt, rabdare, intelegere, bunavointa.

si daca tot ai (ati) avut atata revolutie in cap, de ce nu ai plecat de la oltchim daca ai vazut ca pe roibu il doare in spate?

cat despre batalia dintre roibu si piperea, nu pot decat sa iti spun, tot o apa si un pamant...

ca sa inchei apoteotic: HAI SICTIR!