Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SALVATI OLTCHIM

/ #4627 APEL LA UNITATE!

2013-07-02 19:11

Conform discutiilor avute astazi cu reprezentantii administratorilor judiciari ai Oltchim si cu Domnul Talpasanu - Director General Adjunct Oltchim a rezultat ca nu au bani de salarii. Au promis ca vor incerca sa plateasca vineri 50% din lichidarea lunii mai iar ceilalti 50% la sfarsitul lunii iulie. Restul salariilor restante (dec. ian. aprilie) au estimat ca vor fi achitate in luna septembrie.

Avand in vedere ca la ora actuala Oltchimul abia mai palpaie - indreptandu-se cu pasi repezi spre faliment si ca reprezentantii administratorilor judiciari ai Oltchim nu au putut prezenta la modul concret niciun program de productie, niciun grafic de plati a restantelor salariale si a drepturilor salariale curente si nici planul de finantare a productiei Oltchim (mult discutata infuzie de capital) am convenit si am anuntat conducerea Oltchim si reprezentantii administratorilor judiciari ca JOI 04.07.2013, ORA 9, NE VOM REINTOARCE LA OLTCHIM, IN NUMAR CAT MAI MARE, PENTRU A CERE URGENTAREA PLANULUI DE REDRESARE A OLTCHIM, A INFUZIEI DE CAPITAL SI PLATA DREPTURILOR SALARIALE LA ZI.

Va rugam sa va alaturati acestui demers si sa participati alaturi de noi cu totii (salariati disponibilizati de la Ramnicu Valcea si de la Pitesti si sarariati activi de la Ramnicu Valcea si de la Pitesti) pentru a sensibiliza factorii decidenti din Ramnicu Valcea, Pitesti si din Bucuresti in vederea rezolvarii problemei Oltchim.