Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CATAVENCII

/ #3850 DILEMA DILEMELOR - ASIGURAREA ASTRA DE 10 MIL EUR

2013-05-09 19:58

Administratorul a sustinut ca a sesizat DNA DIICOT si ca sunt fapte de coruptie mari la mijloc in Oltchim cu capusili Faraonului pe care Balan le considera prin noiembrie 2012 firme fara de care Oltchim nu isi poate desfasura activitatea ( N.A.: Mentchim, Protectchim, DesignRo, etc).
Ba mai mult in superechipa Balanului au recrutat cum stim toti si un capusar cu experienta - fostul director de la Mentchim.
Deci capuseala sau eroare manageriala??? Aceasta este intrebarea...........
ALEA IACTA EST DOMNULE PIPEREA.......
Acum realizeaza probabil ca in campania de denigrare a Faraonului ti-ai dat la gioale singur destul de rau.
Asa este cand asculti comenzile de la liberalisti penali.
De ce??? Pai contractul de asigurare pe suma de 10 MILIOANE EUR scrie presa ca despagubeste erorile manageriale SI IN NICI UN CAZ faptele presupuse a fi penale ale managerilor.

DOMNULE ADMINISTRATOR TREBUIA SA TE HOTARASTI PANA ACUM ORI SUNT FAPTE DE NATURA PENALA SI ATUNCI ADIO ASIGURARE CA NU TE DESPAGUBESTE NIMENI PE FAPTE PENALE SI ATUNCI SE OCUPA DE TREABA ORGANILI STATULUI (DNA prietenul liberalistilor, DIICOT, etc) ORI NU SUNT PENALE SI AI BAGAT STRAMBE DE FAPT CA SA ITI JUSTIFICI INDEMNIZATIA DE LA OLTCHIM SI IN ASTE CONDITII POATE INCASEZI CEVA DIN POLITA ASTRA.
Ai sarit ca tapu` cu coarnele in gard de la inceput fara sa te gandesti ca odata ce ai scos perle pe gura si ai dat declaratii publice inregistrate de media si publicate in presa acestea odata date se pot intoarce impotriva........
Daca nu ai inteles logica atunci mai reflecteaza si mai ia lectii de drept ca degeaba iti place sa ti se spuna PROFU de insolventa.
SOMN DE VOIE .................. PCC VEGHEAZA LINISTIT