Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Et moi ... aussi

/ #3690 BCR s-a retras din Comitetul Creditorilor Oltchim

2013-04-27 16:50

BCR s-a retras din Comitetul Creditorilor Oltchim conform unei stiri de ultima ora publicata pe siteul JURNALULUI NATIONAL http://jurnalul.ro/stiri/observator/bcr-s-a-retras-din-comitetul-creditorilor-oltchim-642092.html si, citez partial:
"Banca Comercială Română (BCR) s-a retras din Comitetul Creditorilor societăţii Oltchim, în timp ce un alt creditor a decis să finanţeze compania cu 30 milioane euro cash pentru susţinerea activităţii, a declarat avocatul Gheorghe Piperea. 'BCR s-a retras din Comitetul Creditorilor. Până la urmă este decizia lor, dar ne creează nouă probleme. Acum trebuie să întrunim încă odată Comitetul Creditorilor. Va avea loc în 9 mai. Nu îmi este în niciun fel explicabil gestul. Nu au motivat. Niciodată nu am văzut ca BCR să se retragă, de obicei este preşedinte al Comitetului Creditorilor, dar asta este', a afirmat Gheorghe Piperea."

Pana aici ... totul bine si frumos.
Dar de ce s-a retras BCR?
O FI AJUNS LA CONCLUZIA CA PLANUL LUI PIPEREA ESTE ... CA NU ARE NICI-UN PLAN?
O FI AJUNS LA CONCLUZIA CA SPECIALISTII ADUSI LA CONDUCEREA OLTCHIM DE GUVERNUL USL SI MENTINUTI DE PIPEREA NU SUNT SPECIALISTI SI NU SUNT NICI MACAR AMATORI FIIND CLASIFICATI CONFORM "COR" CA CIOCLII SI GROPARI?

SPERAM CA FINANTATORUL "alt creditor care a decis să finanţeze compania cu 30 milioane euro cash pentru susţinerea activităţii" SA FIE O FIRMA SERIOASA CARE SA AIBA DETERMINAREA SI PUTEREA DE-A IMPUNE UN MANAGEMENT PROFESIONIST SI UN PROGRAM REAL DE RESTRUCRURARE LA OLTCHIM!


SUCCES FINANTATORULUI!
ADIO PIPEREA!