Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Ronaldo

/ #2083

2013-03-19 18:36

Nimic altceva decat BRAVO OLTCHIMISTILOR! Speram ca acum sunteti multumiti de ce ati reusit sa obtineti in septembrie anul trecut: l-ati dat jos pe Roibu pt. ca v-a marit salariile si nu v-a concediat nici in conditii de criza, si v-ati ales noul lider de sindicat Cernev, care in sfarsit a obtinut ce a vrut: reducerea locurilor de munca!
Acu' sa vina Burdoaza si cu Ghioca prin sectii sa le explice oamenilor de ce, daca inainte de alegeri s-a promis ca nu se vor face disponibilizari, acum se fac?
O sa plecati acasa, bai, si ce bine ne pare noua, astora care am prevazut acest dezastru! Fiecare isi merita soarta! Noii directori care au ramas au un singur defect: ca se uita in gura analfabetilor si anagramatilor de Cernev si de Talpasanu! In rest, salutam cu incredere reducerea de schema - vom scapa in sfarsit de Burdoaza, Ghioca si restul.
Sa va traiasca liderul Cernev si cand v-o da afara pe lista de disponibilizari sa nu uitati sa-i spuneti: Sa traiti, Dl. Cernev!
V-ati ales niste maimute analfabete, acum sa suportati si consecintele! Se pregateste cu fundita rosie Oltchim 2 pt. a se da cadou PCC, in timp ce pe voi habarnistilor va ametesc domni in costume de la firma X si Y ca e doar o "gogorita"! Dar voi puteti sa stati linistiti - nu veti ajunge pana acolo!
P.S. si sa nu indrazneasca vreun cretin sa vina sa spuna ca Roibu ne-a adus aici - pe vremea lu' numitul, nu a fost nici o disponibilizare, asa ca sa va taca fleanca in avans. Disponibilizarile "urgente" vin de la Cernev si de la noul interimar Talpasanu! Oare Talpasanu de ce nu iese acum la pensie printre disponibilizati, pt. ca s-a milogit de Roibu sa mai ramana, daca il tot sprijina pe Cernev cu disponibilizarile "obligatorii"? Sa-i fie rusine ca v-a fost "coleg" in atatia zeci de ani si acu' va scuipa-n fata de la noul nivel la care s-a ajuns!