Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Alain

/ #1997 Re: ALAIN #1988 Re: pentru alain si cei ca el

2013-03-17 15:50

#1991: Daniel - ALAIN #1988 Re: pentru alain si cei ca el

 

Continui sa "te amuzi" sau te cuprinde "sudoarea"? Ai inceput sa tremuri pentru CERNEV?

R : ma plictisesc metaforele astea... daca iti convine raspund cu NU, sau DA.... ce doresti

 

Nu spui nimic pentru ca nu stii sau pentru ca stii prea multe?

R : DA

Tu cauti numai scuze pentru a-l face alb pe Cernev si pe supermanagerii adusi de "marea revolutie" din septembrie 2012 si aduci numai acuze pentru vechiul management.

@Daniel : nu pricep ce doresti; vorbim de "gauri" concrete si "tunuri" reale realizate de fostul management - ce vrei sa spun despre ei?

Vrei sa spui ca pierderile din primele 8 luni ale anului 2013 (cca. 4 - 4,5 milioane EURO / luna) sunt nejustificate si mai mari decat pierderile din ultimele 4 luni ale anului 2012 (cca. 14 milioane / luna)?

R: nu inteleg intrebarea, dar raspunsul este... DA

Vrei sa spui ca consoarta lui Cernev poate sa fie angajata in OLTCHIM fara probleme iar fostii ei colegi trebuie sa fie ignorati si ignoranti?

R: cunosti situatia de la Designro?

Vrei sa spui ca acel Ghioaca este cinstit si supererou?

R: nu, e un simplu om, ca mine, ca tine, angajat ca si altii...

Dar nu se mai poate! Negrul nu va fi in veci alb, hotul nu poate striga la infinit hoootii iar adevarul deja a inceput sa iasa la suprafata!

R: aici chiar m-ai pierdut... dar iti dau drepatate in totalitate, desi, am banuiala ca vorbim de lucruri diferite

 

Sa inteleg ca tu consideri ca fosta conducere a facut lucruri foarte bune si nu a fost lasata sa lucreze? Tu consideri ca a muta o societate de stat peste gard si a o trece in patrimoniu strict personal, neplatind nici macar utilitati este o chestie normala?

 

De ce ne lamentam noi la ideea ca las sa fure dar sa ne dea si noua? Tu pricepi ca astia au fost patroni pe banii statului? Tu pricepi ca in vreme ce pe noi ne abureau cu 50RON in plus la salariu, Vera Preaoteasa avea venituri de 300 milioane net pe luna?

 

Voi intelegeti ca asta e o firma de stat pe care au capusat-o superorganizat? Unde ati fost voi pana acum de ati permis astea? Despre ce alb si negru vorbesti tu acolo? Tu vezi Protectchim, Designro, Olttgrup, Chempro etc.? Intr-o tara normala cei care au inventat aceste suveici trebuia sa fie in puscarie de ceva timp.... ce parte nu intelegi din cele petrecute?

 

A tinut combinatul in picioare 20 de ani? Asa, si? Nu pentru asta a fost angajat? Trebuia sa-l lase cu gaura de 800 milioane eur? Trebuia sa sifoneze tot ? Probabil cand pompeaza statul bani in tine esti cel mai bun... performante... pauza....