Spune DA introducerii vaccinului pneumococic!

Satya

/ #210 Impactul vaccinarii in masa si concluzia medicilor...

2013-03-15 18:33

Medicii de familie stiu ca nici un vaccin nu este nici sigur si nici nu aduce beneficiile trambitate de big-pharma. Dar nu sunt "mandatati" sa ne informezee despre pericole. Altfel, cum ar mai fi luat ministrii si secretarii de stat ai "sanatatii", comisioane grase de pe urma campaniilor de vaccinaree, mai anti-hpv, mai antiporcina, cu vaccinari facute "stiintific", la colt de strada, si cu bonus de 5 ron, medicilor de familie pt fiecaree fraier care "a pus botul" sa se vaccineeze gratis, din zecile de milioane de euro, bani publici??
Pt ca ma indoiesc ca va veni curand vremea, cand sa ne informeze corect sistemul despre marea escrocherie a pseudostiintei vaccinurilor, iata concluziile care au scapat la prima conferinta a medicilor de familie din Ro, despre impactul vaccinarii in masa:
"Concluzii
Toate bolile infectioase pentru care se vaccineaza in prezent erau in declin constant din a doua jumatate a secolului XIX, cu mult timp inainte de introducerea programelor de vaccinare in masa. Acelasi lucru este valabil si pentru alte boli infectioase, nevizate de vaccinuri (scarlatina, febra tifoida), care au urmat aceeasi evolutie descendenta. Imbunatatirea conditiilor generale de viata ale populatiei a permis organismului uman sa dezvolte o imunitate generala, nespecifica, mai buna si prin aceasta a reusit sa contracareze agresiunile exterioare si sa mentina echilibrul specific sanatatii.

Eficienta vaccinarii in prevenirea bolilor infectioase este mai mica decat se presupune in general, fapt demonstrat de numeroasele epidemii in populatii corect vaccinate. Vaccinarea a modificat distributia pe grupe de varsta a bolilor infectioase ca rujeola, rubeola, parotidita urliana, crescand incidenta bolii exact la grupele de varsta la care complicatiile sunt mai frecvente si mai grave.

Vaccinul polio oral poate determina boala pe care se presupune ca o previne; virusurile polio derivate din vaccin, rezultate prin mutatii genetice, circula liber in populatie si determina periodic mici epidemii de poliomielita paralitica postvaccinala. Acest lucru a devenit atat de evident, incat OMS cauta strategii de oprire a vaccinului polio oral. B.pertussis a suferit procese de mutatie genetica cu aparitia tulpinilor rezistente la anticorpii post-vaccinali, fapt demonstrat de reemergenta tusei convulsive in tari cu acoperire vaccinala inalta.

Unitatea fundamentala a lumii vii se manifesta, printre altele, in inteligenta supravietuirii cu care sunt inzestrate toate speciile. Studiile au confirmat aceasta, aratand ca unul din efectele majore ale vaccinarii in masa a fost modificarea genetica a microorganismelor vizate, in sensul emergentei formelor rezistente la imunitatea conferita de vaccin. Noile tulpini, dotate cu virulenta cel putin egala cu a celor initiale, circula liber in populatie. Din acest punct de vedere, putem considera ca vaccinarea a inlocuit o anumita populatie de microorganisme cu alta, o anumita forma de boala cu alta.


Poate ca o incercare de convietuire in echilibru a omului cu microorganismele ar fi mai realista. Acest lucru ar implica acordarea unei atentii cel putin la fel de mari intaririi imunitatii generale, nespecifice, prin care organismul sa poata contracara orice eventuala agresiune externa."

Merita citit tot articolul, de toti cei care, in inocenta lor, mai cred in asa-zisele beneficii ale vaccinurilor si in "grija parinteasca" a sistemului...
Il gasiti pe net cu titlul "Impactul vaccinarii in masa asupra bolilor infectioase"

NU semenez aceeasta petitie si NU recomand nici macar dusmanilor sa o faca. Acum peste 2000 de ani, Irod dadea ordin sa fie omorati toti copiii sub doi ani, Irodul modern ii vaccineaza... Treziti-va, fratilor, nu de vaccinuri avem nevoie ca sa traim mult si bine! Vedeti ca si recordul national de longevitate de 148 ani, confirma asta. Respectivul s-a nascut cu vreo 18 ani inaintea impostorului Pasteur, si prin urmare nu a facut in viata lui vreun vaccin. Cati dintre cei multivaccinati vom reusi aceeasi performanta?
Am in familie un deces dupa vaccinul antiporcin, si pe fetita unei verisoare, care desi era un copil minunat pana la vaccinul de la doi ani, din acel moment a ramas o leguma... Nu vreti sa stiti cu cata "grija" le intampina personalul medical cand le vad la usa cabinetului...
Pt a tine la distanta orice boala infectioasa la copii, administrati-le mai multa vitamina D, inlocuiti dulciurile cu mai multe legume si fructe si luati-i din fata desenelor animate si duceti-i mai mult timp la plimbare in soare, la aer curat, la tara, la munte...
Exista multe comunitati izolate in lume, care nici n-au auzit de vaccinuri si nici de zahar, si depasesc bine mersi suta de ani cu toti dintii in gura, fara sa stie ce-i cancerul, autismul, Alzheimer-ul, si toate celelalte "achizitii" de boli cronice specifice omului "modern"..
Sunt multe exemple, va ofer unul reprezentativ:
http://travel.descopera.ro/6744222-Taramul-nemuritorilor-Hunza-Valea-Vietii
Alt link util:
http://www.pentruviatacluj.ro/vaccinuri-inutile-si-periculoase/49-are-sens-vaccinarea-al-5-lea-simpozion-despre-vaccinuri-din-16-iulie-2009-stuttgart-germania
Multe altele vad ca deja nu mai sunt valide.. De ce oare?...
Sa fie de folos si spre luare aminte!