Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

adevarul ... nu truth

/ #1797

2013-03-10 18:41

Cernev, vuvuzeaua PCC

Pasaje preluate de pe:  http://www.voceavalcii.ro/2013/03/07/cernev-vuvuzeaua-pcc/
Postat de Editor in 7 martie 2013 @ 00:20 In Dezvăluiri,Prim plan | 

"Liderul de sindicat de mucava este unealta polonezilor de la PCC, iar angajaţii de la Oltchim ar trebui să fie cu ochii pe Cernev şi pe jocurile periculoase pe care le face • miza este uriaşă: în caz de concedieri colective, oamenii de la Oltchim trebuie să primească salarii compensatorii de 57 milioane euro

DIVERSIUNE. În aceste vremuri tulburi, angajaţii de la Oltchim, chiar dacă sunt supăraţi şi au spectrul şomajului deasupra capului, trebuie să judece limpede şi să nu se lase manipulaţi de indivizi care-şi urmăresc în primul rând interesul lor personal, iar mai apoi fac jocurile unora care vor să pună mâna pe Oltchim degeaba. Corneliu Cernev este cel mai periculos personaj de la Oltchim, pentru că, prin intermediul lui, PCC controlează o parte dintre salariaţi şi vor să-i coopteze şi pe ceilalţi. Nu trebuie să ne imaginăm că Cernev este inteligent, că nu e cazul, el este doar o marionetă în mâna celor care fac, cu adevărat, jocurile pentru a cumpăra Oltchim la preţ de nimic. Oare cei de la SRI şi SIE ştiu ce face Cernev? O întrebare legitimă la care nu aşteptăm neapărat un răspuns, însă măcar dacă s-ar rezolva ceva, am fi mulţumiţi. Nu facem parte din categoria celor care strigă „Nu ne vindem ţara”, însă, în cazul Oltchim, lucrurile încep să se aşeze astfel încât PCC-ul să aibă drum liber către a pune mâna pe combinat nici măcar ieftin, ci pe degeaba.

Până acum, polonezii de la PCC au demonstrat că sunt maeştri în arta disimulării şi a manipulării, doar nu degeaba Zaremba, reprezentantul lor, a fost colonel de securitate în Polonia. Jocul pe care-l fac acum se îndreaptă împotriva Sindicatului Liber Oltchim, care este reprezentativ în momentul de faţă şi care este garantul contractului colectiv de muncă ce are valabilitate până în 2014.

PCC vrea să scape de salariile compensatorii de 57 milioane euro ...
--------------------
Cei de la PCC şi-au făcut deja calculele şi nu le convine să dea 3 milioane euro pe combinat, iar mai apoi să plătească salarii compensatorii de 57 milioane euro, adică de 19 ori mai mult. În niciun caz!

Cernev, marioneta
Atunci, l-au aruncat în scenă pe Cernev, comediantul de doi bani, care se joacă de-a liderul de sindicat, dar şi cu soarta oamenilor de la Oltchim. Pentru o mie de euro şi promisiunea că, la un moment dat, odată va ajunge directorul Oltchim, Cernev este în stare de orice. Chiar să-şi trădeze, în acest fel mârşav şi ordinar, colegii. Ce trebuie, de fapt, să facă Cernev? 
--------------------

DIVERSIUNEA
--------------------"