Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Alain

/ #1650 Re: pt EU

2013-03-06 16:03

#1646: Altul - pt EU

ai sa fii suprins sa afli ca sunt de acord cu tine... :)

 

inclusiv al partea aia cu avantajele pe care mi le-a oferit mie Cernev daca iti convine nivelul asta de discutie....

... adica as vrea sa stabilim un punct clar de la care sa plecam, si sa nu mai tot revenim la el;  eu v-am spus asa : nu fac parte din nici o conducere, lucrez in Oltchim de cca 15 ani, nu mi-a creeat Cernev nici un avantaj - pur si simplu imi place cum pune problema, ca e unul din putinii care chair pune problema si ca a avut demnitatea si verticalitatea de a iesi in fata;

 

dar, voi ziceti cum vreti voi sa fiu si ramane stabilita ca voi

 

insa, in principiu, chiar vreau sa schimbam impresii cat se poate de pertinente, adica putem invata unii de la altii

 

Ce pot sa va spun la acest moment este ca stiu ca se spera ca in jur de 11-15 martie sa porneasca membrana pentru a se asigura o capacitate de functionare de cca 30% (cu aprox 100t propilena pe zi) - e vorba de un imprumut de 10 milioane eur pentru termen imediat.... asta ar asigura functionarea pe o luna de zile...si...na, chiar sunt bucuros ca se vede macar tunelul.... :)

 

sper sa se reuseasca functionarea....

 

pentru a raspunde colegului de mai sus apropos de cati oameni raman pe platforma, ce sa zic, eu stiu de ceva la modul 1500-1700 oameni, dar, chiar nu am informatii exacte, sunt doar supozitii - de disponibilizari se va discuta abea in iunie, CU salarii compensatorii (...) - insa repet, daca vor fi disponibilizari asta nu inseamna ca e musai dorinta lui Cernev, Diculoiu, Balan, Marian, Bica.... sper sa fie lamurita treaba asta !

 

- apoi, chiar nu stiu cati s-au angajat si nici faza cu marirea de salarii, sunt tot felul de variante, insa sa nu-ti faci impresia ca sunt oamenii lui Cernev angajati... dar nu cred ca asta e marea problema acum; adica voi poate nu ati vazut ce angajari s-au facut pana anul trecut...dar, na, daca voi aveti cifre reala, bagati aici - eu insa cred ca si aia sunt tot oameni care vor sa manance o paine ca si noi !

- eu stiu ca se vor porni 8 sectii... enumerate anterior (inclusiv El 3) - asta se doreste !

 

PS : sunt de acord cu tine inclusiv apropos de lipsa de transparenta, sau cel putin asa apare la voi - iti spun cu cea mai mare sinceritate ca se incearca transmiterea de informatii catre sectii, apropos si de functionare, si de starea din Oltchim - unele informatii ajung, altele poate nu;

 

eu insa incerc sa va aduc la cunostinta diverse si pe aici, dar, daca ne luam in bascalie si ne aratam gradul de necivilizatie (mea culpa) nu obtinem nimic !

 

Si noi ne dorim functionarea ca si toti oamenii din Oltchim, si da, inclusiv Cernev ! Si iti spun cu mana pe inima ca omul a fost la subiect si la obiect de la inceputuri pana azi !

Si repet, mare noroc ca s-a reusit functionarea in acest fel, chiar si minimal, pentru ca acum ne intalneam pe la somaj, la vize !