VREM SPITALE NU CATEDRALE
Nu întreba de ce plâng.
Cum să trăiești ca părinte,
Cu copilul doar în gând?
Atât de mulți copii
Ce n-o să își revină curând,
Zeci de ambulanțe
Venind și plecând.
N-am fost acolo,
Dar nu m-am putut abține.
Dupa câte-am auzit
Mă bucur că mai am zile.
Copii ca mine, ca tine, s-au dus.
Nu acasă la parinți,
S-au dus acolo sus.
Și voi căutați vinovatul, lucru inutil.
Luați voi durerea
De-a duce la groapă un copil.
Este greu,
Agitație prea mare,
Oamenii alergau
Arși din cap până-n picioare.
Urlete sfâșietoare,
Victime cu grămada.
Ambulanțe prea puține,
Sanșe la viață: "Nada!".
Unii-au murit în Iad,
Alții-au trăit să-l povestească.
Mare păcat.
Dumnezeu să-i odihnească!
MEH
Frate, de ce nu s-a iesit in strada in timpul regimului BOC cand s-au inchis spitalele? Sunteti mari zmei acum si cu totii va inscrieti in trendul dictat de cine stie cine. Militati pentru deschiderea spitalelor inchise, dar asta nu inseamna ca trebuie sa se loveasca neaparat in altceva. N-am auzit un ateu adevarat sa se comporte cu atata ura fata de o religie, in schimb cei care fac propaganda asta fac.
Biserica e parte din spiritul national, e parte din identitatea noastra. Bineinteles ca trebuie sa se opreasca constructia de altele noi. Dar haide sa fim seriosi ce urmariti prin acest act?
Re:
Cum poti gandi atat de marsav ??? oare cati dintre cei din club l-au chemat pe Dumnezeu inainte de a se declansa tragedia? oare cati dintre cei ce tineau mainile sus in semnul satanei se gandeau la Dumnezeu? Acea muzica nu-l slavea pe Dumnezeu, deci Dumnezeu nu avea ce sa caute acolo ! EL este oriunde este chemat !!! EL nu va ,,intra,, niciodata intr-o sala plina de simboluri si insemne satanice ! El este creatorul univessului si are pretentia sa fie cautat si la bine, nu doar la rau !! REVENITI-TA ODATA ! Si acum in ceasul al 12 lea ganditi in mod satanic ! Nu-L chemati dar vreti sa vina , va e mai usor si placut sa-l chemati si sa-l promovati pe satana ! atunci suferiti consecintele !
Re:
inseamna ca nu mergi la biserica,nu stii,sunt arhipline,neincapatoare
Re: Re:
#135: Dumnezeu nu merita mila mea ptr tot ce a lasat sa se intample - Re:
Ai senzatia ca Dumnezeu are nevoie de mila cuiva? tu chiar nu-ti dai seama ca tu esti in fiecare secunda din viata la mila Lui ? si daca s-a intamplat ce s-a intamplat, este ca cei din club nu-l aclamau, si nu-l promovau pe Dumnezeu in timpul concertului, ci faceau exact invers !
Re:
nu!numai daca schimbati titlul!lasati bisericile in pace!o sa aveti si un contraprotest!sunteti niste oameni manipulati de televiziune!
Feresca dumnezeu de un necaz de o calanitate sau cum sa intìmplat cu acesti tineri ....Nu ne trebui biseaici la fiecare colt de strada ...
Re:
se fac din donatii,nu ti-a bagat nimeni mana in buzunar tie sau altcuiva!
| This discussion has been closed. |