Petitieonline.com

Vrem One Direction in Romania!

Contactați autorul petiției

Nadii Ily#1 Aug 25, 2012, 15:17
HAIDETI DIRECTIONERI! IMPREUNA PUTEM! <3
Romynutza_Romy99#2 Aug 31, 2012, 14:05
Vrem One Direction in Romania :x si suntem dispusi sa facem orice pt. ai aduce pe idoli nostri aici pentru a ne vedea fiecare Directioner visele implinite
Musafir#3 Sep 28, 2012, 15:14
Doriti investitii de miliarde de euro in economia romaneasca?

Doriti zeci de mii de slujbe bine platite in Romania?

Doriti impulsionarea cercetarii si transferul de tehnologii de ultima ora in tara?

Doriti dezvoltare economica sustinuta in urmatorii 10 ani?

Doriti inzestrarea armatei romane la cele mai inalte standarde?

Semnati aceasta petitie, prezentati-o familiei voastre, prietenilor si colegiilor de serviciu, pentru ca este o batalie pentru noi toti, este o lupta care inca mai poate fi castigata… Depinde doar de noi daca vom accepta sa traim in continuare astfel, fara sa ne pese de cum foloseste statul banii nostri sau dimpotriva, vom face ceva…

http://www.petitieonline.com/avioane_noi_si_dezvoltare_economica_prin_offset
Lory#4 Dec 15, 2012, 15:44
Vrem 1D in Romania:X
[*Biia]#5 Jan 07, 2013, 11:30

One Direction

Fans of One Direction...Trebubie sa semnati aceasta petitie ca sa ii putem vedea pe baieti si in Romania!!!
didi*#6 Jan 08, 2013, 18:56

1D

Stiu ca putem.....noi santem directioneri si daca trebuie noi mergem dupa ei acolo doar sa vina si la noi in Romania. Sper sa reusim si sa ii vedem pe idolii nostrii LIVE in romania. :)
Musafir#7 Feb 23, 2013, 21:49

Nu stiu sau se fac ca nu stiu?

Atentie, OLTCHIM - ARPECHIM in INSOLVENTA! Urmeaza FALIMENTUL?

SALVATI OLTCHIM - ARPECHIM!

SEMNATI APELUL PENTRU SALVAREA OLTCHIM:
http://www.petitieonline.com/salvati_oltchim_si_arpechim
Musafir#8 Sep 01, 2014, 12:10

urasc one direction!!!! kill yourself -.-

Musafir#9 May 11, 2015, 13:09
Pentru ca I <3 1 D !
Musafir#10 May 11, 2015, 13:11
IUBESC 1 D <33 DIRECTIONERA PE VIATA!!!NE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION,ONE DIRECTION

This comment has been removed by the person who wrote it.

Musafir#12 Jun 07, 2015, 19:09
e o petițe jmk, iar băieții trebuie să vină în Romaânia
AncaStyles94#13 Jun 07, 2015, 19:13

VREM ONE DIRECTION IN ROMANIA!

FOREVER AND ALWAYS 5/5

ALL THE LOVE, H .x

Musafir#14 Jun 08, 2015, 18:58
DIRECTIONERII DIN ROMANIA CHIAR MERITA CONCERT 1D
Musafir#15 Jun 08, 2015, 19:18
Am semnat aceasta petitie deoarece avem nevoie de 1D in Romania'n
Musafir#16 Jun 08, 2015, 19:34
I love One Direction
Musafir#17 Jun 09, 2015, 07:09

1D in Romania !!!! 4ever 1D

Stephs#18 Jun 09, 2015, 07:37

Re:

#8: -  

Ai de capu' meu daca te-as cunoaste ye-as bate pana ai cadea jos si nu te-ai mai ridica.

Musafir#19 Jun 09, 2015, 09:25
Deoarece eu chiar imi doresc sa vina si Romania. Au foarte multi directioneri si aici.
Musafir#20 Jun 09, 2015, 09:35
Am semnat deoarece ii iubesc foarte mult!
Imi doresc f. mult sa vina in Romania!
Sa speram ca vom strange cat mai multe semnaturi si ii vom aduce aici!

This comment has been removed by the person who wrote it.

AlexxiaStyles#22 Dec 23, 2015, 17:22

One Direction

Ii iubesc pe băieții din One Direction si ii vreau in România ! Trebuie sa vina si la noi , nu ?

Musafir#23 Jan 18, 2016, 13:10
Chiar vreau sa vina 1D în România. .
Musafir#24 Feb 09, 2016, 18:13
Pentru ca pur si simplu ii iubesc pe baietii astia!!!
blancastyles9699#25 Feb 09, 2016, 18:22

Re:

#8: -  

Doamne, de ce i-ai uriiiiiiiiiiii?????? Nici macar nu ii cunosti, sunt sigura ca nu stii de niciun lucru bun pe care l-au facut, sunt sigura ca nu stii cat de distractivi sunt!!! Ce motiv ai avea sa ii urasti?? Sunt cele mai minunate persoane de care am auzit vreodata, pentru mine sunt perfecti, dar in fine, fiecare cu parerile si placerile lui, dar totusi, sa spui ca ii urasti?!?!?! Ce motiv ai avea????? Sunt sigura ca esti doar o persoana invidioasa, o persoana invidioasa pe faptul ca sunt atat de iubiti, pe faptul ca intradevar pentru multe, dar foarte multe persoane, ei sunt perfecti!!!