Ucigasii ursuletului sa plateasca!
Cei vinovati(si sunt multi) sa plateasca.
Nu este normal ca anaimalele sa fie tratate cu o astfel de barbarie extrema in Romania. Dumnezeu vede si ne pedepseste pana vom fi oameni, in adevaratul sens, cu animalele pentru ca tot el este creatorul lor. Ganditi-va ca, ursuletii de plus sunt primele animalute placute de copii, pentru prima oara in viata. Oare ce au gandit acesti copii cand au vazut la TV barbaria. Pacat ca, s-a intamplat la ardeleni, la Sibiu, ii stiam oameni mai cu suflet. Si eu sunt ardelean de sange. Se putea rezolva cu o macara cu nacela tranchilizat din apropiere si cu o plasa si saltea gonflabila la nivelul solului. Incompetenta, crasa!!!!!. Jos incompetentii din functii de decizie din tara asta!
Iubesc animalele și doresc dreptate pentru acel pui de urs, omorât nevinovat .
Dr. Vidu Viorica, chirurg, I. C. Fundeni
Incompetenta din toate domeniile se datoreaza acestui sistem periculos de pile, neamuri si relatii. De aceea traim astfel de orori. Cand cei 7 ani de acasa lipsesc, neamul prost isi spune cuvantul. De exemplu, idiotul care a decis uciderea ursuletului, are sanse mari sa provina dintr-o familie in care prostia, agresivitate si lipsa de respect fata de viata a fost motto-ul, gen din aia de tin cainele in lant de un metru si ii dau bataie in loc de mancare. In fine, sunt multe de spus, si sunt foarte furioasa pentru ce s-a intamplat la Sibiu si mai ales pentru ca stiu ca se vor tergiversa lucrurile ca de fiecare data. Mortul e de vina. Parca vad ca o sa spuna ca la autopsia ursuletului au descoperit ca era turbat, ca sa scape criminalii de pedeapsa.
Sansele sa intram in normalitate sunt foarte mici, daca nu cumva inexistente, cel putin pentru urmatorii 50 de ani.
Plateasca !
Nici o lege nu spune ca trebuie omorata o vietate care nu prezinta pericol in acel moment , nu ataca in schimb cauta saracutul ursulet drumul spre casa!!criminalii astia inainte sa se bucure si sa nu le pese de ceea ce au facut sa gandeasca ca au acasa familii si totul se plateste !!
E un pacat dar mi-l asum ..dorind cei mai rau tuturor care au luat parte la aceasta actiune!
Imi e rusine ca traiesc intr-o tara de oameni fara suflet!!!
| This discussion has been closed. |