Ucigasii ursuletului sa plateasca!
Aplicati legea ! SA FACA PUSCARIE PT CRIMA CU PREMEDITARE !
M-am saturat de oameni incompetenti care confunda nevinovatia unor animalute cu monstruozitatea care o au in minte si in suflet! Toti sunt niste barbari fara suflet! Animalele au dreptul la viata asa cum toate scursurile care nu stiu sa faca nimic altceva decat sa le raneasca,sa le ucida,sa le chinuie,au acest drept nemeritat!
Incompetenta fara margini si un primitivism dureros. Din pacate este dureros exact pentru cine nu trebuie.
Re:
Draga Emil,
Cand au decis sa il impuste autoritatile identificasera si locul, si problema, si ursul. Putea sa fie si urs de 6 ani, de 1000 de kile. In conditiile in care nu atacase pe nimeni si nici nu ataca in acel moment, mai normal era sa comunici oamenilor sa stea inauntru, scolii - sa tina copiii de asemenea inauntru, iar pana la reusita tranchilizarii ursul sa fie supravegheat.
Dar... oamenii au fost ca dumneata - prosti, cel putin.
Sunt revoltata !!! Nu pot intelege ce va fac animalele??Se iau decizii fara sa gandeasca ,dar ma intreb: Daca oameni care se omoara intre ei ar fi tratati asa ca acest ursulet,ce s.ar intampla?? Ganditi-va de 2 ori inainte de a actiona !!!
Ursulețul se vedea foarte speriat,simțea pericolul si nu știa încotro so ia să scape.
Nu trebuia împușcat. Cei care lau împușcat sa plătească in fața legii. Eu iubesc foarte mult animalele. Din toată inima semnez această petiție. Vă mulțumesc. Elisabeta Katana.
| This discussion has been closed. |