Ucigasii ursuletului sa plateasca!
Iar crima se pedepseste prin lege in orice tara civilizata.
Daca aceasta crima nu isi va primi pedepsita cuvenita inseamna ca Romania isi merita pe deplin locul in randul tarilor inapoiate, iar noi meritam sa traim - cu rusinea pe obraz - intr-o astfel de tara!
Se anunta la tv acum tot felul de ipoteze , ca a fost adus de cineva , ca nu stiu ce .......
BA TAMPITILOR , NU E IMPORTANT CUM A AJUNS ACOLO , IMPORTANT ESTE CUM A FOST UCIS !
INDIFERENT CUM A AJUNS URSUL ACOLO , VOI CRETINILOR ATI PROCEDAT GRESIT !
ATI HAITUIT URSUL CU MASCATII? Pai ce ba , sparsese vrei banca , umbla cu interlopii sau facea trafic de droguri?
SUNTETI MONUMENTE DE PROSTIE , TREBUIE SA VA PUNEM PE UN SOCLU!
aceiasi soarta va doresc voua,copiilor si nepotilor vostri
Ce mostenire lasam copiilor nostri , ce mesaj transmitem cand facem asa ceva ?
O ceata de idioti alearga prin oras tipand si urland dupa un animal salbatic siapoi spun ca animalul prezenta un pericol?
Pai si ce trebuia sa faca , sa se dea jos si sa intre in cusca benevol?
Am semnat , desi , sincer , nu cred ca se va schimba ceva
pentru actele lor.
Re:
Retardat mintal cu plozii lui mata de prost,ăștia cu dacă era sau dacă nu ..nu a fost,era un pui de urs și dacă era în 3 ore ar fi atacat dar nu a făcut-o iar ei nu l au împușcat pt securitatea ta sau a plozilor tai ci pt ca deja îl urmăreau de prea mult timp și probabil sau plictisit asa ca lau împușcat pt ca asa se face în evul mediu =România plina de făcători de cacati.
Dezorganizare , prostie , incompetenta, CRIMA.....asta e romania!
Nenorocitilor, lasilor, imbecililor, idiotilor,cretinilor.......nu mai gasesc cuvinte, nu mai stiu ce sa fac......plang.......
| This discussion has been closed. |