Ucigasii ursuletului sa plateasca!
Singura solutie ca dreptul la viata al animalelor in tara asta sa fie aparat este infiintarea Politiei Animalelor si stabilirea unor pedepse pe masura faptelor ! Criminalii de animale trebuie sa plateasca cu libertatea pentru faptele lor !
Sunt oltean dar intotdeuna am crezut ca ardelenii sunt ceva mai calculati decat noi , chiar ii admiram pentru felul in care cantaresc lucrurile......sincer , ceea ce s a intamplat e o fapta ABIMINABILA , LA VARSTA ACEEA UN URS ARE COMPORTAMENTUL UNUI COPIL, exclus dragii mei sa prezinte pericol .....si chiar daca ataca sa zicem , trebuia ucis atunci in ultima instanta , dar nu asa ........
Iarta-ne ursulet mic si drag.
Iarta-ne ursulet micut pt. ca suntem specia cea mai mizerabila, mai oribila, mai violenta si mai nociva din cate exista.
Re:
Nu este o tara de rahat este o tara minunata doar ca unele persoane care traiesc in aceasta tara sunt de rahat.
Re:
din cauza bipezilor ca tine, din pacate multzi, foarte multzi, Romania este in cacat !, Atat !, chiar nu mertzi efortul meu sa-tzi dau alte argumente si explicatzii !
| This discussion has been closed. |